Vyhľadávanie:

Športové aktivity v roku 2012

Športové aktivity v roku 2012

Po dobrých skúsenostiach a priaznivých ohlasoch rekreačných športovcov z radov našich zamestnancov pripravilo oddelenie Sociálna politika a mimomzdová motivácia aj na tento rok športový kalendár 2012. Ako píšeme na inom mieste, už v pondelok 9. januára 2012 sa úvodnými zápasmi v Steel aréne začne hokejový šampionát o majstra U. S. Steel Košice. Potom sa už naplno rozbehnú súťaže Zimnej olympiády USSK. V sobotu 21. januára sa na Kojšovskej holi uskutočnia preteky v behu na lyžiach. Druhou časťou zimnej olympiády budú preteky v obrovskom slalome a v snouborde. Tie sa budú konať v sobotu 11. februára 2012 na Jahodnej. Okrem súťaží dospelých nebudú chýbať ani preteky detí našich zamestnancov v obrovskom slalome a pre najmenších sa uskutoční už tradičný Detský zimný karneval. V tomto roku bude novinkou XVI. ročníka zimnej olympiády rozšírenie vekovej kategórie mužov v behu na lyžiach i v obrovskom slalome do 62 rokov a nad 62 rokov.

Tak ako po iné roky, aj teraz je v pláne zabezpečiť pre súťažiacich tréningy na svahu Jahodnej. Tri týždne pred samotnou súťažou, vždy vo štvrtok, a to v dňoch 26. januára, 2. februára a 9. februára 2012, budú mať možnosť zamestnanci prihlásení na preteky obrovského slalomu trénovať. Na Jahodnej bude v uvedené dni vytýčená trať vždy vo večerných hodinách od 18.00 do 20.00 hod.

Tohtoročný športový kalendár zahŕňa aj futbalový šampionát o majstra USSK, ktorý sa bude konať od 2. mája do 31. mája 2012 na štadióne Technickej univerzity Košice na Watsonovej ulici. Oproti vlaňajšku sa trochu neskôr, až v septembri, uskutočnia súťaže letnej olympiády. Prológom bude golfový turnaj, ktorý je naplánovaný na nedeľu 9. septembra 2012 a dvanásť ďalších súťaží (neuskutoční sa súťaž v kolkoch), bude na programe v dňoch 13. - 15. septembra 2012. Podrobnosti k jednotlivým súťažiam, ako aj prihlášky, budú uverejnené na športovej stránke intranetu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...