Vyhľadávanie:

Športový deň energetikov

Športový deň energetikov

V sobotu 19. septembra zorganizovali ZO OZ METALURG v spolupráci s vedením divízneho závodu Energetika športový Deň energetikov, spojený s I. ročníkom súťaže vo varení guľášu "Odborársky kotlík 2009".

" V ten deň sme sa zobudili do slnkom zaliateho rána, čo bol základný predpoklad pre úspech našej akcie organizovanej pod holým nebom," napísala nám predsedníčka OZ ZO METALURG DZ Energetika Eva Mihaliková v úvode svojho príspevku a ďalej pokračovala:

"To sme už tušili, že celá naša snaha s prípravou športového dňa nebude márna a počasie nám dopraje vychutnať si naplánovaný program do sýtosti. V príjemnom prostredí športového areálu plážového kúpaliska Nad jazerom sa zišlo asi 260 našich odborárov a ich rodinných príslušníkov. K dispozícii sme mali vyhradené detské preliezačky, aj multifunkčné ihrisko. Kým na ihrisku prebiehal minifutbal, pre naše deti sme pripravili množstvo zaujímavých súťaží.
Veľký záujem bol aj o maľovanie temperovými farbami na posteľné plachty. Odmenou v súťažiach im boli aj sladkosti aj drobné vecné ceny. Deti sa do sýtosti vyskákali na gumenom hrade, tí starší a odvážnejší si vyskúšali prenajaté lanové centrum, tzv. Tarzánium. Tri súťažné trojčlenné družstvá pripravovali guľáš a po jeho dovarení nezávislá komisia ochutnávkou vyhodnotila ten najlepší. Majstri kuchári a ich pomocníci boli odmenení servírovacími kotlíkmi. Organizátorov potešili pochvalné reči účastníkov tejto akcie za dobrý nápad zorganizovať takéto podujatie. Určite urobíme všetko pre to, aby sme takúto akciu o rok znovu zorganizovali."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...