Vyhľadávanie:

Športový deň marketingu mal úspech

Športový deň marketingu mal úspech

Vo štvrtok, 3. júla, všetky športové cesty manažérov úseku viceprezidenta pre predaj a marketing viedli do Kechneca. Tu na ihriskách športového areálu pripravil organizačný výbor Marketingu a strategického plánovania futbalový turnaj obchodného úseku za účasti siedmich mužstiev. Pre spestrenie účastníkov nechýbali turnaje v stolnom tenise pre ženy a mužov a v stolnom futbale.

Vážnosť podujatia svojou prítomnosťou podporili aj prezident George F. Babcoke a viceprezident pre predaj a marketing Peter J. Alvarado. Našich predstaviteľov privítal starosta obce Kechnec, Jozef Konkoly, ktorý ich oboznámil s históriou obce, ale aj priemyselným parkom a s možnosťami jeho využitia. Prekvapením pre prítomných bola účasť víťazky súťaže Miss Slovensko 2008 Edity Krešákovej, ktorá v závere turnaja odovzdávala ceny víťazom v jednotlivých kategóriách.

Futbalové mužstvá boli rozdelené do dvoch skupín. Prví dvaja zo skupín sa stretli v semifinálových súbojoch a neskôr vo finále a v zápase o 3. miesto. Absolútnym víťazom futbalového zápolenia sa stalo mužstvo z Logistiky, pod vedením manažéra Ladislava Takáča, pred obchodníkmi z Predaja pre stredoeurópsky región, ktorý viedol hrajúci kapitán Gabriel Holub. Tretie miesto si vybojovalo mužstvo Dopravy na čele s kapitánom Tivadárom Nagyom. Za najlepšieho brankára turnaja bol vyhlásený Ivan Belej z CTS, najlepším hráčom turnaja sa stal Rasťo Rusič z Logistiky a cenu pre najlepšieho strelca turnaja získal Július Lang, autor šiestich gólov z mužstva Marketingu a strategického plánovania. Futbalové zápasy rozhodovala trojica rozhodcov na čele s Jozefom Juhásom.

Na tenisových stoloch kraľovala Soňa Drončková, pred druhou Zuzkou Demčákovou a treťou Monikou Daněkovou. U mužov bol najlepší Ivo Gajdoš, druhý skončil Marcel Vulgan, tretie miesto patrilo Pavlovi Tökölymu. Prvenstvo v stolnom futbale si ukoristila dvojica Marcel Cipka a Ivo Gajdoš. Druhú priečku si vybojovali Martinka Mačáková a Jožko Žofčák, tretí skončili Anné-Cécile Le Bris a Martin Tresa.

Toto príjemne strávené športové popoludnie malo úspech, aj kladnú odozvu medzi účastníkmi a zároveň posilnilo dobré vzťahy medzi spolupracujúcimi útvarmi zúčastnených úsekov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...