Vyhľadávanie:

Športový deň oceliarov

Športový deň oceliarov

Oceliari spojili v tomto roku oslavy Medzinárodného dňa detí so športovým dňom zamestnancov a ich rodinných príslušníkov. Zišli sa v sobotu 30. mája v Medzeve, kde v priestoroch doškoľovacieho strediska zorganizovala ZO OZ METALURG jedinečné športové podujatie.

Kým zamestnanci divízneho závodu Oceliareň súťažili v duchu fair-play vo futbale, v nohejbale a v kolkoch, ich ratolesti za asistencie zodpovedných animátorov dokazovali svoje pohybové zručnosti a šikovnosť v rozličných súťažiach. Svoju odvahu si mohli vyskúšať na obrovskej nafukovacej včele a nafukovacom hrade, kde sa najmä tí najmenší vyšantili do sýtosti. Tí záujemcovia, ktorým učaril kumšt šikovnej hrnčiarky za hrnčiarskym kruhom, dostali možnosť vyskúšať si svoj talent a zručnosť tohto remesla. A tak vznikali rôzne umelecké diela podobajúce sa na poháre, misky, vázičky a iné hlinené výrobky.

Čerstvým suvenírom, spolu so žiarou očí naplnených očakávaním, boli pomaľované tváričky detí s motívom obľúbeného rozprávkového hrdinu. O hladné žalúdky sa postaral tím doškoľovacieho strediska v Medzeve pod vedením manažérky Milky Rohúňovej. Podával sa vynikajúci guľáš, sladké maškrty, zmrzlina a grilované dobroty. Hlavnou motiváciou súťažiacich seniorov a senioriek neboli len atraktívne ceny, ale najmä chuť aktívne sa zapojiť do športovania a užívať si priateľskú atmosféru, na ktorú sa po každodennej práci v poslednom čase akosi zabúda.

V jednotlivých športových odvetviach sa na prvých troch priečkach v kolkárskej súťaži umiestnili: Ženy - 1. D. Gogová, R. Javorská, 3. L. Onušková, muži - 1. R. Lörinc, 2. J. Sibert jun., 3. R. Kisty, nohejbal: 1. družstvo ZOP 1, 2. družstvo Údržby, 3. družstvo ZPO 2, futbal: 1. Elektroúdržba, 2. ZPO 2, 3. Oceliareň 1.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...