Vyhľadávanie:

Štedré vločky v štátnom divadle

Štedré vločky v štátnom divadle

Aj tohtoročný vianočný koncert U. S. Steel Košice sa bude niesť v znamení štedrosti. Obdarovanými budú záchranári, ktorým na večere 10. decembra 2004 v Štátnom divadle Košice venujú spoločný finančný dar oceliarska firma a jej zamestnanci. Štedrý bude i kultúrny program nesúci sa v atmosfére najkrajších sviatkov roka. Divákom zaspievajú známi operní speváci Martin Malachovský a Jolana Fogašová, detský chlapčenský spevácky zbor z Čiech Boni Pueri, sopranistka Louise Hutsonová z Austrálie, ktorá hosťuje v košickom Štátnom divadle, na svoje si prídu aj priaznivci Dana Hůlku a Leony Machálkovej.

Záznam z koncertu Štedré vločky odvysiela šesť lokálnych televízií v období od 20. do 26. decembra 2004. Dvaja z vás však môžu byť priamymi účastníkmi vianočného večera v divadle. Výhercov vyžrebujeme z korešpondenčných lístkov opatrených menom, adresou prípadne i telefónnym číslom súťažiaceho a kupónom s názvom Štedré vločky. Do žrebovania zaradíme lístky doručené do redakcie do 6. 12. 2004.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...