Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice navštívil prezident SR Ivan Gašparovič

U. S. Steel Košice navštívil prezident SR Ivan Gašparovič

Prezidenti
Košice a oceliarsku spoločnosť bude prezidentovi SR pripomínať aj obraz mesta od košického výtvarníka Pavla Kvoriaka.

Súčasťou pracovnej návštevy prezidenta Slovenskej republiky Ivana Gašparoviča v Košiciach v piatok 26. novembra 2004 bol i pobyt v U. S. Steel Košice. Bola to jeho prvá oficiálna návšteva oceliarskej spoločnosti vo funkcii prezidenta Slovenska. Firmu navštívil spolu s manželkou.

Hosťa krátko po šestnástej hodine privítal pred administratívnou budovou prezident U. S. Steel Košice Christopher Navetta. Po zvítaní sa prvá cesta prezidenta SR viedla do výrobných prevádzok podniku. Prezrel si nové zariadenia v divíznych závodoch Zušľachťovne a Studená valcovňa. Ivan Gašparovič sa zaujímal o technológiu výroby a využitie produktov elektrolytickej pocínovne 2, dynamolinky č. 3 a lakoplastovacej linky.

Po prehliadke huty sa stretol s top manažmentom spoločnosti. Informovali ho o obchodných a environmentálnych aktivitách košickej oceliarskej spoločnosti. Hosť ocenil stabilnú úroveň zamestnanosti a investičný rozvoj firmy.

Manželka prezidenta Silvia Gašparovičová absolvovala časť programu individuálne v sprievode Phyllis Navettovej, manželky prezidenta U. S. Steel Košice. Prezrela si galériu vo vstupnom areáli a na spoločnom stretnutí hovorili o aktivitách oceliarskej spoločnosti v sociálnej oblasti. Témou rozhovoru boli podpora detských domovov, štipendijný program U. S. Steel Košice a charitatívna činnosť.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...