Vyhľadávanie:

Steel Aréna nielen zlepší podmienky na rozvoj košického hokeja, ale prinesie aj nové pracovné príležitosti

Steel Aréna nielen zlepší podmienky na rozvoj košického hokeja, ale prinesie aj nové pracovné príležitosti

Šanca pre ľudí, ktorí chcú niečo dokázať

Igor Havrila
Igor Havrila
manažér STEEL ARÉNY

Všetko sa to začalo na Večere sponzorov začiatkom roku 2004, keď sa priaznivci košického hokeja združení v občianskom združení Košická aréna rozhodli urobiť maximum preto, aby Košice konečne dostali dôstojný hokejový stánok. Odvtedy sa toho veľa zmenilo, štadión postupne narástol do krásy, dostal svoje meno Steel Aréna, logo a dnes stojí už pred dokončením. STEEL ARÉNA bude najmodernejšou a jedinou multifunkčnou halou na Slovensku. Vďaka úsiliu občianskeho združenia Košická aréna, ktoré po takmer deviatich rokoch obnovilo práce na starom zimnom štadióne L. Trojáka, sa brány novej STEEL ARÉNY slávnostne otvoria dňa 25. februára 2006.

Výsledkom snahy všetkých zainteresovaných bude moderný stánok, ktorý určite bude pýchou mesta Košice a bude slúžiť širokej verejnosti. Svojou kapacitou cca 9000 miest a svojím dobre vybudovaným zázemím, doplneným reštauráciou, barmi, sieťou bufetov, štyridsiatimi VIP lóžami a VIP zónami, vytvorí STEEL ARÉNA dôstojné podmienky pre rozvoj košického hokeja a zároveň umožní organizáciu rôznych iných športových, kultúrnych a spoločenských podujatí, najmä výstav, koncertov, majstrovstiev a turnajov, rôznych mítingov, kongresov i plesov.

· Otvorenie Steel Arény však zároveň prinesie aj nové pracovné príležitosti pre Košičanov. O aké pozície sa záujemci môžu uchádzať, opýtali sme sa manažéra Steel Arény Igora Havrilu.
Zrekonštruovaný zimný štadión Steel Aréna si vyžiada obsadenie viacerých pracovných pozícií. Budeme potrebovať technického manažéra s vysokoškolským vzdelaním s minimálne päťročnou praxou v elektroodbore. Vítané sú skúsenosti s prevádzkou podobného objektu, samozrejmosťou dobré organizačné a manažérske schopnosti, počítačové znalosti.
Dôležitým členom tímu bude marketingový manažér Steel Arény, ktorého úlohou bude organizovať rôzne spoločenské, kultúrne, športové a marketingové aktivity, preto by mal mať skúsenosti so zostavovaním a realizáciou marketingových plánov, s uzatváraním obchodných zmlúv, v ekonomike, obchode a reklame. U tejto pozície sú dôležité tiež jazykové znalosti, najmä anglický jazyk.
Pracovnú príležitosť v Steel Aréne nájdu aj odborníci z oblasti ekonomiky, personalistiky a administratívy. Budeme potrebovať hlavného ekonóma, ekonóma účtovníka, vedúcu sekretariátu, asistentku, personalistku. Dôležití budú aj zamestnanci s technickým vzdelaním, ktorí sa budú starať o bezproblémové fungovanie prevádzky v Steel Aréne, všetkých zariadení, stav ľadovej plochy, údržbu. Okrem manažéra údržby a prevádzky, ktorý bude toto všetko riadiť, uplatnenie v Steel Aréne nájdu skúsení odborníci s praxou na pozíciách elektrikár, strojník chladenia, ľadár, rolbár, údržbár.

· Aké podmienky budú musieť noví zamestnanci spĺňať?
Samozrejme to budú musieť byť skutoční odborníci vo svojom odbore, s viacročnou praxou na podobnej pozícii, v manažérskych pozíciach kreatívni, tvorivo mysliaci, s jazykovými a počítačovými znalosťami, ktorým nebude chýbať chuť ukázať, čo v nich je. Zoznam obsadzovaných pozícií aj s požiadavkami, ktoré na ne kladieme, záujemci o pozície nájdu aj na našich webových stránkach www.steelarena.sk.

· Na druhej strane, čo ponúkne Steel Aréna novým zamestnancom?
Predovšetkým zaujímavú prácu v novej spoločnosti, príjemné pracovné prostredie, odborný a profesionálny rast, možnosť realizácie pri uplatňovaní nových systémov a zodpovedajúce platové podmienky.

· Kde majú záujemcovia o ponúkané miesta posielať svoje žiadosti o zamestnanie?
Prihlášky do konkurzu treba so stručným životopisom a prehľadom doterajšej praxe zaslať najneskôr mesiac pred predpokladaným temínom nástupu do zamestnania na adresu Občianske združenie Košická aréna, Nerudova 12, 040 01 Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...