Vyhľadávanie:

Štipendium pre šikovných vysokoškolákov len do konca augusta

Štipendium pre šikovných vysokoškolákov len do konca augusta

Spoločnosť U. S. Steel Košice už takmer desať rokov podporuje v štúdiu deti svojich zamestnancov. Štipendijný pro­gram USSK bol spustený v roku 2004 primárne s cieľom podporovať talentových študentov zo sociálne znevýhodneného prostredia. Napriek tomu, že naši prví štipendisti pochádzali z mnohopočetných či neúplných rodín a ich rodinný príjem bol veľmi nízky, dosahovali vynikajúce študijné výsledky a stali sa z nich lekári, inžinieri, učitelia či právnici. Postupne sa kritériá programu menili a firma sa rozhodla podporovať aj talent detí svojich zamestnancov. Hlavné kritérium – študijný prospech do 1,8 v každom akademickom roku sa však nezmenil. Presné kritériá sú uvedené na internete v sekcii Komunita, ale aj na intranete v sekcii Vonkajšie vzťahy - Projekty pre zamestnancov. V prípade záujmu je možné dohodnúť si konzultácie na tel. čísle 3-4250.

Čas na podanie prihlášok sa kráti – žiadosti o štipendium na akademický rok 2016/2017 prijíma spoločnosť len do 31. augusta 2016.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...