Vyhľadávanie:

Stovka najlepších fanúšikov získa vstupenky na zápas HC Košice

Stovka najlepších fanúšikov získa vstupenky na zápas HC Košice

V súvislosti s práve prebiehajúcim hokejovým turnajom O pohár prezidenta U. S. Steel Košice je pre fanúšikov opäť pripravených niekoľko zau­jímavých súťaží.

Počas štvrťfinále 19. februára 2020 sa uskutoční tipovacia súťaž.

Do tejto súťaže sa môže zapojiť každý fanúšik, ktorý v tento deň príde povzbudzovať svoj tím v čase od 17:15 do 21:15.  Stačí, keď do pripravenej škatule vhodí lístok so svojim tipom na finalistu turnaja. Výhercov 10 cien spomedzi tých, ktorí tipovali správne, vyžrebujeme 26. februára 2020, v prestávke medzi zápasom o tretie miesto a finálovým duelom.

Počas záverečného popoludnia hokejového turnaja O pohár prezidenta U. S. Steel Košice sa zároveň uskutoční aj súťaž o najlepší fan klub. Konkrétne, v druhej prestávke zápasu o 3. miesto a finálového zápasu, odmeriame silu povzbudzovania fanúšikov všetkých 4 tímov prostredníctvom decibelometra.

Fan klub, ktorého intenzita povzbudzovania bude najväčšia, získa pre svoj divízny závod 100 lístkov na niektorý z najbližších zápasov HC Košice.                          

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...