Vyhľadávanie:

Street Dance Cup 2006

Street Dance Cup 2006

Košice nedávno privítali účastníkov majstrovstviev Slovenska v moderných tancoch Street Dance Cup 2006, ktorého hlavným reklamným partnerom bola spoločnosť USSK. Podujatie zorganizovala Detská organizácia Frigo a Tanečný klub Grimmy v dňoch 20. a 21. mája v SOU železničnom v Košiciach.

Počas dvoch dní sa predstavilo vyše osemsto tanečníkov z tridsiatich šiestich súborov z celého Slovenska vo všetkých vekových kategóriách v štýloch hip-hop, street dance show a disco. Predstavili sa v sólach (jednotlivci), duách (dvojice), skupinách (7 tanečníkov) a formáciách (24 tanečníkov). Súťažiaci bojovali o tituly majstrov Slovenska a nominácie na majstrovstvá Európy a majstrovstvá sveta. Celé podujatie bolo veľkou šou plnou svetiel, hudby, kvalitných dynamických tanečných výkonov a zaujímavých rekvizít.

Z košických skupín sa najviac darilo tanečnému súboru Speedy, ktorý získal dva tituly majstra Slovenska, a to jeden v hip hop sóle, v detskej vekovej kategórii, Pamela Peticzká a druhý v hip hop skupine - detskej vekovej kategórii. Zároveň Speedy získal ďalšie dve druhé a dve tretie umiestnenia. Tanečné štúdio Hviezdička získalo jednu nomináciu na majstrovstvá sveta, a to prvým miestom v street dance show formácii (detská veková kategória) s choreografiou Vianoce.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...