Vyhľadávanie:

Strelci musia pridať

Strelci musia pridať

Členovia klubu vojakov v zálohe z U. S. Steel Košice sa intenzívne pripravujú na sériu tohtoročných kvalifikačných streleckých pretekov. Na základe dosiahnutých výsledkov postúpi z konečného poradia 36 najlepších strelcov z pištole a 18 strelcov z revolveru na majstrovstvá Slovenska. Zatiaľ sa našim strelcom, ktorí štartujú na rôznych pretekoch, príliš nedarí.

V Prešove sa konal Memoriál Rasťa Rabušica v streleckom trojboji, kde zo 45 pretekárov sme mali početné zastúpenie v trojboji. Víťazstvo si vybojoval E. Tušík z Poruby pod Vihorlatom, ktorý získal 307 bodov. Z našich mal v celkovom hodnotení najviac na svojom konte K. Hruška 291 b., čo mu stačilo na 4. miesto. Poradie ďalších železiarov podľa bodového zisku: M. Seman 284 b., F. Imrich 274 b., D. Krankus 264 b., M. Macko 262 b., M. Starosta a Ľ. Dolinský po 249 b.

Z Prešova sa piati naši presunuli na strelnicu do Poruby, kde sa konala okresná súťaž v streleckom trojboji z pištole. Najlepšie si počínal opäť E. Tušík z domáceho klubu, ktorý si prvenstvo vystrieľal výkonom 322 b. Zo železiarov skončil K. Hruška s 259 b. na 7. mieste, za ním sa umiestnili M. Čurko 253 b., M. Macko 236 b., D. Krankus 231 b. a nováčik J. Handlovský 92 bodov. V streľbe na malorážkový terč dosiahli M. Čurko a K. Hruška zhodne po 85 b. Na vojenský terč mal najlepší výkon D. Krankus 96 b. a v poslednej súťaži na tzv. papagájový terč nastrieľali K. Hruška a M. Macko po 81 b., pričom víťaz tejto disciplíny E. Tušík mal na svojom konte až 131 bodov.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...