Vyhľadávanie:

Stretneme sa na cyklotrase Hornád

Stretneme sa na cyklotrase Hornád

Zatiaľ len na brigáde, a neskôr aj na bicykloch! V sobotu, 3. júna 2006, organizujú obce združené v Mikroregióne Hornád brigádu zameranú na vyčistenie cyklotrasy, vykosenie jej okrajov a orezanie krovín. Spoločnosť U. S. Steel Košice priebežne pomáha pri úprave cyklotrasy materiálom i mechanizmami, tentokrát majú príležitosť pomôcť samotní zamestnanci nášho podniku. Cyklotrasa je vhodným miestom na prežitie voľného času pre aktívnych cyklistov i rodiny s deťmi. Poskytuje možnosť skĺbiť športovú činnosť s návštevou zaujímavých prírodných, kultúrnych a historických miest.

Zraz dobrovoľníkov z radov zamestnancov USSK je 3. júna od 8.15 - 8.30 hod. na parkovisku pred Všeobecnou zdravotnou poisťovňou na námestí Osloboditeľov, odkiaľ bude zabezpečený odvoz spoločným autobusom do obce Ždaňa. Plánovaný návrat do Košíc je o 13.00 hod. Stačí si priniesť len pracovné rukavice a dobrú náladu. Svoju účasť nahláste na tel. čísle 0904 704 112 do piatku, 15.00 hod. Vítaný je každý, kto má chuť pomôcť!

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...