Vyhľadávanie:

Stretnutie v InfoUSA centre

Stretnutie v InfoUSA centre

InfoUSA centrum pri Štátnej vedeckej knižnici v Košiciach privítalo nedávno odborníčku na tému verejných vzťahov Margarete R. Hallovú. Jej návšteva v Košiciach bola súčasťou prednáškového turné, organizovaného Veľvyslanectvom Spojených štátov amerických na Slovensku. Margarete Hallová je profesionálka v oblasti verejných vzťahov s dvadsaťpäťročnou praxou ako pedagogička, aj ako praktizujúca odborníčka na získavanie finančných prostriedkov a komunikáciu. V súčasnosti je držiteľkou the Fulbright-Masaryk Award udeleného Fulbrightovou komisiou, v rámci ktorého pôsobí na Fakulte humanitných štúdií Karlovej univerzity v Prahe. Vo svojom výskume sa zameriava na získavanie finančných prostriedkov a rozvíjanie filantropie vo vzťahu k organizáciám tretieho sektora.

Počas návštevy Košíc Dr. Hallová najskôr vystúpila na pôde Ekonomickej fakulty Technickej univerzity s prednáškou Public Relations and Fund Raising, po ktorej sa stretla s pedagógmi fakulty. Potom pokračovala jej návšteva prednáškou na tému Fund Raising and PR Strategies a následnou diskusiou s prítomnými zástupcami viacerých mimovládnych organizácií. Stretnutie sa uskutočnilo v InfoUSA centre za účasti dvadsiatich piatich reprezentantov košických a prešovských charitatívnych a občianskych združení.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...