Vyhľadávanie:

Stretnutie v stacionári Forrest Gump

Stretnutie v stacionári Forrest Gump

Dňa 2. januára 2017 sme zorganizovali v našom dennom stacionári pre zdravotne znevýhodnenú mládež a dospelých Forrest Gump na Železníkoch novoročné posedenie venované našim dobrovoľníkom, darcom a sponzorom. Pre našich hostí sme pripravili program – príbeh o narodení Ježiška v meste Betlehem, v ktorom predviedli naši klienti svoju šikovnosť a talent. Vystúpenie sa všetkým  páčilo a tak bolo odmenené  búrlivým potleskom.

Po predstavení bol čas na krátke zhodnotenie vlaňajška i spomienky na akcie, ktoré sme v priebehu minulého roka zorganizovali. Či už to bol karneval, brigáda počas Dní dobrovoľníkov U. S. Steel pre Košice, vystúpenie na Deň matiek,  alebo výlety...   Medzi hosťami, ktorí nás podporujú a prijali pozvanie, boli starosta MČ Košice-Šaca Daniel Petrík s manželkou, Ľubomíra Šoltésová a Gabriela Dziaková za U. S. Steel Košice a  riaditeľ DDS Stabilita Marián Melichárek. K hostkám patrili i dobrovoľníčky, ktoré u nás  pracujú zadarmo, a to Andrea Miková, Romana Juhásová, Mária Kóňová so synom, majiteľka Jazdeckej školy Mária Stratilová, ktorá nám poskytuje zadarmo hipoterapiu a jazdy na koníkoch už niekoľko rokov, ale aj ďalší sympatizanti. Všetkým, ktorí nám pomáhajú, ďakujeme.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...