Vyhľadávanie:

Strom víťazov je už zasadený

Strom víťazov je už zasadený

Od septembra minulého roka sme sa prostredníctvom súťaže zapájali do iniciatívy šetrenia papiera. Cieľ, ktorý sme si určili, nebol jednoduchý, no ako veľký tím sme sa výzve postavili čelom. Spoločný zámer - prispieť k zlepšeniu životného prostredia, ako aj zveľadiť a zvýšiť hodnotu našich miest, sme si určili ako výsledok našej spoločnej práce, a to sme aj dokázali. Najlepšie tímy, ktoré od septembra 2018 do apríla 2019 ušetrili najviac sú Finálna výroba, Spoľahlivosť zariadení a Všeobecné účtovníctvo a finančné výkazníctvo.

Jedným z cieľov, ktorý sme si v rámci súťaže dali, bolo vysadenie stromčekov v areáli našej spoločnosti. Tento zámer ocenil aj prezident U. S. Steel Košice Jim Bruno, ktorý sa spolu s viceprezidentom pre informačné technológie Rickom Shankom a reprezentantmi víťazných tímov stretli na symbolickom sadení „stromu víťazov“.

Netreba zabúdať, že šetrenie tlače súťažou nekončí. V najbližších mesiacoch bude IT naďalej podporovať túto iniciatívu a pracovať aj na projektoch, ktoré so sebou budú niesť ducha prírody. Veríme, že neprestanete pokračovať v šetrení tlače a ani v iniciatíve, ktorá tu bola.       

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...