Vyhľadávanie:

Stromčeky prianí

Stromčeky prianí

Pomôžme deťom v detských domovoch

Blížia sa najkrajšie sviatky roka - Vianoce, kedy viac ako inokedy máme príležitosť pomôcť opusteným deťom. Zamestnanci U. S. Steel Košice, ale tiež aj dôchodcovia, ktorí odpracovali v železiarňach desiatky rokov, prejavili svoju šľachetnosť nedávnou zbierkou šatstva, hračiek a kníh, ktoré putovali do detských domovov. Je tu však ďalšia možnosť ako opäť pomôcť opusteným deťom.

Na základe iniciatívy manželky prezidenta USSK Susan Lohrovej sa pripravuje projekt pod názvom Stromčeky prianí. Na stromčekoch, ktoré budú od 21. novembra 2005 rozmiestnené na viacerých miestach v našej firme - v závodnej jedálni vo vstupnom areáli, na hlavnej vrátnici č. 2 pri turniketoch, vo vstupnej hale hlavnej administratívnej budovy vo vstupnom areáli a v závodnej jedálni ÚMD 1500, budú zavesené kartičky s malými, finančne nenáročnými prianiami (napríklad ponožky, hračka, kniha, svetrík a pod.) a menami detských domovov.

Každý, kto bude chcieť touto formou pomôcť opusteným deťom, si bude môcť zo stromčeka zobrať jednu, dve i viac kartičiek, kúpiť konkrétny darček napísaný na kartičke v hociktorom obchode a doniesť ho na jedno z dvoch zberných miest spolu s kartičkou zo stromčeka, čím pomôže splniť niektoré z konkrétnych prianí konkrétneho detského domova.

Nezabalené darčeky sa budú zbierať do 2. decembra 2005 v budove Vonkajších vzťahov vo vstupnom areáli od 8.00 do 15.30 hod. a tiež v Košiciach v Klube dôchodcov občianskeho združenia Jeseň života od 13.00 do 17.00 hod. Susan Lohrová vopred ďakuje všetkým tým darcom, ktorí zakúpením nového nenáročného darčeka pomôžu spríjemniť vianočné sviatky deťom, ktoré našu pomoc potrebujú.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...