Vyhľadávanie:

Cena pre najlepšieho dodávateľa

Cena pre najlepšieho dodávateľa

Cenu pre najlepšieho dodávateľa v roku 2005 si pred niekoľkými dňami prevzali obchodníci U. S. Steel Košice v slovinskom meste Spodnja Idrija od firmy Rotomatika Slovinsko, ktorá je časťou korporácie Hidria Group. Stalo sa tak v prítomnosti ďalších dodávateľov tohto výrobcu elektrických motorov, medzi ktorými dominujú spoločnosti Thyssen Group, Voest Alpine, Corus, či Arcelor.

"Rotomatika, ktorej dodávame plechy pre elektrotechnický priemysel, patrí medzi našich najväčších zákazníkov v Slovinsku," informovala Martina Pajeďová, vedúca obchodného oddelenia 3 U. S. Steel Košice. "V ostatných dvoch rokoch sme spolupracovali na rozšírení portfólia dodávaných akostí, pričom sme venovali veľkú pozornosť kvalite nášho materiálu." Ocenenie, ktoré zvyšuje imidž košických hutníkov v konkurencii dodávateľov, je podľa Ivana Beleja, manažéra Technického servisu zákazníkom, potvrdením dobrej práce celého tímu, ktorý sa na výrobe a dodávkach plechov pre elektrotechnický priemysel podieľa.

"Či už ide o ľudí z predaja, technického servisu zákazníkom, výroby, metalurgie alebo výskumu," uviedol. "Za dodávkami treba vidieť v prvom rade výsledky v kvalite našich produktov."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...