Vyhľadávanie:

Stromčeky prianí vyrastú vo fabrike už na budúci týždeň

Stromčeky prianí vyrastú vo fabrike už na budúci týždeň

Pamätáte si Vianoce z čias vášho detstva? Isteže áno. Určite aspoň jedny z nich vám utkveli v pamäti tak, že na ne nikdy nezabudnete. Čo ste vtedy našli pod vianočným stromčekom? Vysnívané korčule, knižku, teplé oblečenie, nejakú hru či bicykel? Čím potešili vaše srdiečko otec i mamka, alebo aj babička, či starký? Možno ste si vtedy ani neuvedomovali, čo je to mať ich blízko seba, môcť sa na nich obrátiť nielen v ťažkých chvíľach, keď bolo treba pofúkať boľačky. Cítili ste sa byť milovaní a v bezpečí... Teraz je na vás, aby ste robili radosť. Darovať ju môžete nielen svojim blízkym, ale aj úplne neznámym deťom. Na to je tu firemný projekt Stromček prianí.

Už na budúci týždeň, v pondelok 12. novembra, vyrastú v areáli košickej oceliarne stromčeky prianí. Už po siedmy raz. Ak z nich zvesíte kartičku s vianočným želaním, môžete potešiť dušičku chlapcov a dievčat z detských domov v Podolínci a Uralskej ulici v Košiciach, ale aj detí našich zamestnancov, ktorých rodiny sa pre dlhodobú práceneschopnosť alebo smrť jedného z rodičov, dostali do zložitej životnej situácie.

Stromčeky nájdete na štyroch pevných stanoviskách. Ako už tradične vo vestibule hlavnej administratívnej budovy spoločnosti, v budove závodnej jedálne Vstupný areál, v priestoroch vrátnice 2A a v budove Predaja.

Aby sa darčeky k deťom dostali v stanovenom termíne, treba ich doručiť najneskôr do 26. novembra 2012 (pondelok - piatok od 5.30 do 15.30 hod.) do budovy Vonkajších vzťahov vo Vstupnom areáli U. S. Steel Košice, č. d. 202. Informácie získate na č. t. 0917 704 467, 3 4915 alebo 3 3611.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...