Vyhľadávanie:

Študenti v Oceli východu

Študenti v Oceli východu

Návšteva z Filozofickej fakulty UPJŠ v Košiciach

Skupina devätnástich študentov druhého ročníka masmediálnej komunikácie Filozofickej fakulty UPJŠ v Košiciach navštívila v stredu, 30. septembra, U. S. Steel Košice. Do oceliarskej spoločnosti ich priviedol záujem bližšie spoznať prácu redakcie podnikových novín Oceľ východu a výrobný proces vo firme.

Po tom, čo si prezreli prevádzky divíznych závodov Oceliareň, Teplá valcovňa, Studená valcovňa a Zušľachťovne (prekvapila ich veľká rozloha fabriky a služby, ktoré poskytuje zamestnancom na jednom mieste), stretli sa s redakčným tímom Ocele východu. Históriu novín, ktorá sa začala v roku 1960, priblížila vedúca vydania Iveta Fialová. Študenti nahliadli do redakčného archívu a prezreli si výtlačky periodika. Dozvedeli sa tiež, ako sa pripravuje obsah a grafika novín. Niekoľko otázok mali možnosť položiť aj riaditeľovi Vonkajších vzťahov U. S. Steel Košice Jánovi Bačovi. Zaujímalo ich hlavne ocenenie Top hovorca roka 2009 na Slovensku, ktoré získal pred niekoľkými dňami. Nezapreli v sebe svoje budúce povolanie a pýtali sa aj na vzťahy hovorcu k novinárom, na to, ako sa možno stať hovorcom a aké povahové vlastnosti na výkon tejto profesie človek potrebuje.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...