Vyhľadávanie:

Summer Internship 2006

Summer Internship 2006

V pondelok 3. júla 2006 sa pre štyridsať šesť poslucháčov tretích a štvrtých ročníkov vysokých škôl a univerzít, ktorí uspeli vo výberovom konaní, začala v spoločnosti U. S. Steel Košice dvojmesačná letná platená stáž. Pod gesciou útvaru generálneho manažéra pre rozvoj a servis ľudských zdrojov dostávajú mladí ľudia už po piaty raz jedinečnú príležitosť získať popri naučenom v škole aj praktické skúsenosti a manažérske zručnosti. Vo výrobe, ale aj na úseku administratívy. Ako na úvodnom stretnutí so stážistami konštatoval okrem iného GM pre rozvoj a servis ľudských zdrojov Milan Polča, tento program prináša benefit pre obe strany. Pre spoločnosť v tom, že jej umožňuje získať informácie o svojich potencionálnych budúcich zamestnancoch, a tým najlepším, už v piatom ročníku štúdia, ponúknuť v rámci náboru absolventov vysokých škôl konkrétne pracovné miesto.
Mladí ľudia absolvovali školenie o ochrane a bezpečnosti pri práci, od pondelka do stredy budú pod dohľadom mentorov pracovať v pridelených závodoch a úsekoch, štvrtky a piatky budú patriť tréningom, workshopom a rozvoju manažérskych zručností. Tak ako v predchádzajúcich dvoch ročníkoch, aj tentoraz je na záver stáže pripravené riešenie prípadovej štúdie v skupinách.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...