Vyhľadávanie:

Súťaž v tvorivosti zamestnancov USSK

Súťaž v tvorivosti zamestnancov USSK

Chodíme v práci okolo seba, spolupracujeme na plnení úloh azda i niekoľko rokov a predsa sa celkom nepoznáme. Keď sa rozídeme domov, venujeme sa pre svoje vlastné potešenie rôznym záľubám, výsledok ktorých by si možno zaslúžil väčšiu pozornosť než len obdiv svojich najbližších. Vedenie našej spoločnosti sa vyjadruje pochvalne o schopnostiach a šikovnosti svojich zamestnancov. Nejeden príklad už potvrdil, že mnohí zamestnanci sú nielen odborníci vo svojej práci, ale sú často i umelecky nadaní.

Spoločnosť U. S. Steel Košice mnohými aktivitami prispieva k rozvoju východného Slovenska, podporuje kreativitu a talent ľudí, ktorí tu žijú a pracujú. Ukážte aj vy svoj talent a podeľte sa o svoje schopnosti s ostatnými...

Útvar Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy vypisuje súťaž v tvorivosti zamestnancov U. S. Steel Košice v nasledovných kategóriách:

  • Maľba (minimálny formát A4)
  • Socha (kameň, drevo, hlina)
  • Textilná tvorba (čipka, módny odev, výšivka a pod.)
  • Remeselná výroba (hrnčiarstvo, drotárstvo, kováčstvo a pod.).

Súťažné exponáty môžete nosiť do súťaže priebežne od novembra 2004 až do 1. marca 2005 Jane Šlosárovej (budova Vonkajších vzťahov, 1. posch, tel. 3-0825). Kvôli objektívnosti hodnotenia meno autora, osobné číslo a útvar prineste v zalepenej obálke spoločne s exponátom. Zo všetkých prihlásených prác vyberie v mesiaci marec odborná porota tri najlepšie diela v každej kategórii. Okrem finančnej odmeny budú môcť výhercovia vystaviť v letných mesiacoch svoje práce v Galérii USSK a prezentovať tak svoj talent nielen kolegom, ale aj návštevníkom spoločnosti či mesta Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...