Vyhľadávanie:

Súťaže v golfe a v softbale neskôr

Súťaže v golfe a v softbale neskôr

Už dnes sa turnajmi v bedmintone a bowlingu začína XXIV. ročník Letných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice

Záver prvého septembrového týždňa bude patriť športovým aktivitám zamestnancov našej spoločnosti. V dňoch 4. - 6. 9. 2014 sa už po dvadsiaty štvrtý raz stretnú rekreační športovci na športoviskách, kde budú súťažiť v jedenástich športových odvetviach. Ďalšie dva športy, golf a softbal, sa uskutočnia v neskorších termínoch. Golfisti sa stretnú na grínoch 9-jamkového golfového areálu v Malej Ide v nedeľu 14. septembra a stretnutia v softbale sa odohrajú na ihrisku Technickej univerzity na Vysokoškolskej ulici v sobotu 20. septembra.

Ako prví zasiahnu do bojov dnes o 16. hodine súťažiaci v bowlingu a v bedmintone. O tieto športy je totiž najväčší záujem. Na bowling je opäť zaevidovaná rekordná účasť 372 pretekárov a do turnaja v bedmintone sa prihlásilo 52 štartujúcich. Súťaž v bowlingu sa už tradične bude konať na štvordráhe Bowling pubu na Triede KVP a 36 mužov a 16 žien rozohrá svoje turnaje v bedmintone v halách Cassovia badminton spot na Južnom nábreží č. 13 v Košiciach.

Niektoré ďalšie súťaže rozohrajú po slávnostnom ceremoniáli otvorenia hier, ktorý sa uskutoční v piatok 5. septembra o 15.15 hod. na štadióne Technickej univerzity v Košiciach na Watsonovej ulici. Od 16. hodiny budú pokračovať súťaže v bowlingu a v bedmintone. Na dvoch ihriskách hádzanárskych rozmerov sa na štadióne TU na Watsonovej začne turnaj v malom futbale. Prihlásilo sa sedem mužstiev, ktoré odohrajú turnaj systémom každý s každým. Hrať sa bude aj v sobotu. Novým herným systémom vzrástol aj počet zápasov, čo bude veľmi náročné na kondíciu každého hráča. V dvoch telocvičniach UPJŠ na Medickej budú tak isto po dva dni bojovať volejbalisti. Do turnaja pod vysokou sieťou sa prihlásilo sedem mix družstiev. V piatok zasiahnu do bojov aj stolní tenisti. Duely tridsiatich dvoch mužov a ôsmich žien v kategóriách jednotlivcov i družstiev sa uskutočnia za zelenými stolmi v herni TJ Lokomotíva v Čermeli.

Od 16. hodiny štartuje na dvorcoch UPJŠ na Medickej a za Spoločenským pavilónom pri penzióne Set dvojdňový turnaj v tenise, na ktorý sa prihlásilo 41 mužov a dve ženy. Sobotňajší program odštartujú po dvojročnej pauze aj nohejbalisti. Začnú ráno o 8. hodine na dvorcoch DPMK na Bardejovskej ulici. Do bojov pri nízkej sieti sa prihlásilo päť tímov. O niečo neskôr, o 9.15 hod., sa pred AB vo Vstupnom areáli USSK uskutoční štart 25 prihlásených in-line korčuliarov na 10 km. Trať je každoročne situovaná na trase z oceliarskej firmy do Košíc. Cieľ bude pod mostom pri OC Optima na Myslavskej ceste smerom na Sídlisko KVP. O päť minút neskôr, teda o 9.20 hod. odštartujú na rovnakú trať vytrvalci. Prihlásilo sa 67 bežcov, ktorí budú medzi sebou bojovať v štyroch vekových kategóriách mužov a dvoch kategóriách žien. Neďaleko cieľa korčuliarov i bežcov budú mať na druhej strane vozovky štart cyklisti. Do pedálov sa oprú od 10.15 hod. Z 20-kilometrovej trasy cyklistickej časovky, ktorá už tradične vedie z Košíc s otočkou pred Šacou cez most smerom do USSK a späť do Košíc, bude 38 jednotlivcov ukrajovať po minútových intervaloch. Posledným sobotňajším športom budú šachy. Šestnásť šachistov zasadne za šachovnice ráno o 8. hodine v herni pod tribúnou štadióna TU Košice. Večer o 18. hodine sa v Jumbo centre bude podávať večera pre všetkých účastníkov športových hier a o 20. hodine sa uskutoční slávnostný ceremoniál vyhlasovania výsledkov a odovzdávania cien trom najlepším jednotlivcom a kolektívom.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...