Vyhľadávanie:

Taký nával sme ešte nezažili...

Taký nával sme ešte nezažili...

O Dni kariéry v Technickej univerzite bol mimoriadny záujem

Na akej úrovni majú byť moje jazykové znalosti angličtiny, aby som sa mohol uchádzať o prácu v U. S. Steel Košice? Plánujete aj v budúcom roku letnú stáž pre študentov vysokých škôl? Aké podmienky musím splniť, ak sa chcem prihlásiť? A dokedy? Absolventi akých odborov majú najväčšiu šancu zamestnať sa v železiarňach?

To je iba veľmi malá vzorka otázok, ktorými mladí ľudia minulý týždeň vo štvrtok, 16. októbra, zahrnuli počas šiesteho ročníka Dní kariéry špecialistov ľudských zdrojov z košickej oceliarne. V Aule Maxima Technickej univerzity, kde sa prezentovalo bezmála dvadsať najväčších zamestnávateľov v regióne, to vyzeralo ako na mravenisku. Aj keď organizátori tohto podujatia nikdy nemali o návštevníkov núdzu, tento ročník určite prekonal všetky ich očakávania. Potvrdil to aj senior konzultant útvaru generálneho manažéra pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Miroslav Fedor i jeho kolegovia, Irena Veszková a Richard Pulko. Taký nával ešte nezažili. Po informácie ohľadom možností zamestnať sa v železiarňach, letnej stáže, spolupráce pri tvorbe diplomových prác prišli k samostatnému prezentačnému stánku U. S. Steel Košice stovky študentov.

"Nie som na takejto akcii po prvýkrát," nechal sa počuť Marek Juhasz, už čochvíľa strojnícky inžinier. "Hľadám, porovnávam. Vaša firma ma veľmi láka. Angličtina mi problém nerobí. Rok som bol v zahraničí... Na budúci rok končím, je čas rozhodnúť sa."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...