Vyhľadávanie:

Talenty vo fabrike

Talenty vo fabrike

Talenty
Na neformálnom stretnutí sa zišli minulý týždeň v piatok na pôde USSK finalisti i organizátori súťaže Talent Night 2004. Nádejní umelci si z rúk riaditeľa pre vonkajšie vzťahy Jána Baču prevzali ceny a pozornosti, ktoré im budú pripomínať ich prvé kroky na ceste za slávou.

Zvučka, ktorá sa niesla celou súťažou Talent Night 2004, sa minulý týždeň v piatok, 24. septembra, opäť rozozvučala v Galérii U. S. Steel Košice. Uskutočnilo sa tu neformálne stretnutie finalistov a organizátorov podujatia z úseku Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy. Jeho súčasťou bolo i odovzdávanie cien a pozorností, ktoré budú nádejným umelcom pripomínať ich prvé kroky na ceste za slávou.

Cédečka, plagáty, videokazety s nezostrihanou nahrávkou vystúpení v rámci galaprogramu v košickom Štátnom divadle, foto album so zábermi mapujúcimi celý priebeh súťaže - od kastingov, cez skúšky až po vystúpenie naživo pred divákmi, dostali z rúk riaditeľa pre vonkajšie vzťahy Jána Baču všetci finalisti. Mladé talenty si pozreli aj film o spoločnosti U. S. Steel Košice a zúčastnili sa na prehliadke jej výrobných prevádzok.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...