Vyhľadávanie:

Teoretické vedomosti obohatia študenti o praktické skúsenosti

Teoretické vedomosti obohatia študenti o praktické skúsenosti

V spoločnosti U. S. Steel Košice sa začal dvanásty ročník letnej stáže

V utorok 1. júla 2014 otvorila spoločnosť U. S. Steel Košice svoje brány pre účastníkov už dvanásteho ročníka letnej stáže. Zúčastňuje sa na ňom štyridsať študentov štvrtých ročníkov vysokých škôl a univerzít zo Slovenska, ale i zahraničia, ktorí uspeli v predchádzajúcom výberovom konaní. Vysokoškolákov z Technickej univerzity v Košiciach, Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach, Vysokej školy ekonomickej v Prahe, Ekonomickej univerzity Bratislava a Prešovskej univerzity v Prešove na pôde košickej oceliarne privítal spolu so svojím tímom viceprezident pre ľudské zdroje Martin Pitorák. V príhovore vyjadril okrem iného presvedčenie, že čas strávený vo firme obohatí mladých ľudí o nové poznatky a skúsenosti a že počas stáže získajú aj mnoho nových kontaktov, ktoré sa im v budúcnosti pri ďalšom profesionálnom raste určite zídu.

Program letnej stáže, ktorá potrvá do konca augusta a ktorý má v réžii tím generálneho manažéra pre zabezpečenie a rozvoj ľudských zdrojov Milana Polču, sa bude riadiť osvedčeným scenárom a je rozdelený do dvoch častí. Tri dni v týždni budú stážisti pracovať na pridelených pracoviskách odborných útvarov a vo výrobných závodoch i v dcérskych spoločnostiach a zapájať sa do riešenia konkrétnych problémov a úloh. Štvrtky a piatky budú venované osobnostnému rozvoju. Pre študentov sú pripravené tréningy prezentačných zručností, tímovej práce, koučingového prístupu v oblasti vedenia ľudí, riešenia problémov, prípravy na interview a podobne. Záver dvojmesačnej letnej stáže bude patriť už tradičnému riešeniu prípadovej štúdie, pri ktorom študenti zúročia nadobudnuté praktické vedomosti a zručnosti.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...