Vyhľadávanie:

Tešili sa z autogramov aj maskotov

Tešili sa z autogramov aj maskotov

Rodiny z projektu Sme s vami v pravý čas hosťami prezidenta USSK na hokejovom zápase

V nedeľu 12. januára pozval prezident spoločnosti U. S. Steel Košice Jim Bruno rodiny z projektu Sme s vami v pravý čas na hokej. Košice nastúpili proti Dukle Trenčín a sedem rodín si tento zápas pozrelo netradične, zo skyboxu.

Zápolenie si dospelí aj deti užívali od prvej minúty, aj keď hokejových stúpencov medzi členmi rodín bolo pomenej. K pravidelným fanúšikom patrí akurát Ladislav Balog z Oceliarne, ktorému bolo veľmi ľúto, že nemohol zobrať svojho syna Miška, ktorý deň predtým ochorel, a tak mu spoločnosť robil jeho otec, tiež zanietený pre HC Košice.

Občasným divákom a fanúšikom je aj Peter Mojžiš z Teplej valcovne, s ktorým na zápas prišla dcéra Marianka. O dianie na ľadovej ploche sa veľmi zaujímal Miško – syn Anny Čírovej zo spoločnosti Ferroenergy. „Párkrát ho na hokej zobrali príbuzní, párkrát som s nimi bola aj ja a čo vám poviem, nielen Miška, ale už aj mňa začína hokej baviť, a tak hádam prídeme do Steel arény častejšie,“ konštatovala Mária Čirová za Miškovho veľkého nadšenia.

Rodinka Andrášiovcov musela zo zápasu odísť skôr kvôli školským povinnostiam syna Riška. Pri odchode, keď sa za pozvanie poďakovali Jimovi Brunovi, neskrývali nadšenie: „Boli sme v Steel aréne a na hokeji prvý raz v živote. Bol to fantastický zážitok. Je to úplne iné, ako pozerať hokej v telke, tá atmosféra, to sa nedá opísať. Ďakujeme!“

Okrem hokeja mali nielen deti veľkú radosť aj z prestávok. Po prvej tretine sa tešili najmä chlapci, keď na návštevu do skyboxu prišli štyria hokejisti HC Košice. Rozdali autogramy a pózovali s deťmi aj dospelými na mnohých rodinných aj skupinových fotkách.

Počas druhej prestávky sa tešili najmä dievčatká. Do skyboxu „pritancovali“ maskoti. „Celý čas som im kývala, aby k nám prišli a konečne sú tu!“ tešila sa Karinka Čoltková, ale aj všetky ostatné deti. Čerešničkou na torte bolo víťazstvo HC Košice, a tak sa naše rodiny rozchádzali nadšené.   

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...