Vyhľadávanie:

Testovanie v MOM-ke v USSK

Testovanie v MOM-ke v USSK

Prijali sme ďalšie opatrenia v súvislosti s pandémiou

MOM-ka pri budove Vonkajších vzťahov funguje aj naďalej.  Je určená iba pre zamestnancov U. S. Steel Košice, dodávateľských firiem a návštev. Potrebné bude preukázať sa ID kartou. MOM-ka je otvorená každý pracovný deň od pondelka do piatku od 14.00 do 16.00. Výsledok antigénového testu dostane zamestnanec sms-kou. V čase zlej pandemickej situácie vysoko odporúčame nezaočkovaným zamestnancom využiť možnosť pravidelného testovania.

Všetky stravovacie zariadenia v celom areáli podniku fungujú iba pre zaočkovaných zamestnancov. Nezaočkovaní zamestnanci si môžu jedlo iba vyzdvihnúť.  Dodržiavanie týchto opatrení bude kontrolované na pravidelnej báze.

Pozastavené boli školenia, ako aj preventívne lekárske prehliadky. Do konca roka sú zrušené tiež rekondičné pobyty.

Pandemická situácia v súčasnosti na Slovensku je zlá a zdravotnícke zariadenia sú preťažene poskytovaním starostlivosti pacientom s ochorením COVID19, čo obmedzuje aj ich možnosti poskytovania bežnej zdravotnej starostlivosti. Súčasný variant koronavírusu (tzv. delta) je mimoriadne infekčný a je veľmi pravdepodobné, že mu bude vystavená drvivá väčšina populácie. Očkovanie je najúčinnejšou a najbezpečnejšou formou ochrany pred týmto ochorením, najmä pred  jeho závažným priebehom. Využime preto možnosť dať sa zaočkovať a ochrániť tak svoje zdravie a zdravie svojich blízkych.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...