Vyhľadávanie:

The X App Košice oslavuje prvé narodeniny

The X App Košice oslavuje prvé narodeniny

Presne pre rokom, v pondelok 13.12.2021, sme spustili do užívania firemnú komunikačnú aplikáciu The X App Košice. Boli sme plní očakávaní, ako ju prijmú za svoju naši kolegovia, zamestnanci U. S. Steel Košice, ale aj verejnosť. Každým dňom sme sledovali, ako pribúdajú užívatelia a s radosťou môžeme konštatovať, že v krátkom čase sa vyše 6 100 kolegov rozhodlo používať apku alebo sledovať správy cez web prehliadač.

Aj na základe vašich námetov sme postupne pridali vyhľadávanie, telefónny zoznam a ďalšie užitočné informácie. Od spustenia aplikácie sme uverejnili vyše 1 500 článkov. Dali ste nám vyše 32 000 lajkov, počet zdieľaní  bol takmer 2 700. Celkovo bolo 641 000 pozretí článkov.

Čo vás najviac zaujalo? Okrem súťaží, benefitov a výšky variabilky, tisíce kolegov si prečítali aj zásadné informácie o dianí v podniku, ako bola nejasná situácia po vypuknutí vojny na Ukrajine, kvartálne finančné výsledky spoločnosti, návšteva prezidentky SR, situácia na trhu s oceľou v Európe.

Apka nám pomohla aj pri registrácii na firemné podujatia, do rôznych súťaží a ankiet. Uverejnili sme množstvo fotografií a videí. V budúcnosti  by sme chceli pridať aj riadkovú inzerciu pre zamestnancov a ďalšie zlepšenia, ktoré nám do redakcie priebežne zasielate. Nie je však v našich silách, aby sme spustili a administrovali aj diskusiu k článkom, o čo nás viacerí žiadate.

Všetkým vám ďakujeme za priazeň, ktorú nám preukazujete. Budeme radi, ak budete prispievať do  našej aplikácie, či už vašimi postrehmi, námetmi alebo fotografiami.

ilustračné foto: freepik.com

 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...