Vyhľadávanie:

Tohtoročnými víťazmi dievčatá

Tohtoročnými víťazmi dievčatá

Vyhodnotili súťaž o najkrajšiu kresbu detí s tematikou bezpečnosti práce

Kresba: Katarína GROFOVÁ

Z tridsiatich šiestich výtvarných prác detí vo veku od 6 do 15 rokov, ktoré sa zapojili do súťaže o najkrajšie kresby s tematikou bezpečnosti práce, bude trinásť tvoriť kalendár bezpečnosti práce U. S. Steel Košice na rok 2005.

O tom, ktoré práce boli najlepšie, rozhodli v uplynulých dňoch pedagógovia Základnej umeleckej školy na Irkutskej ulici v Košiciach. Zároveň vyhodnotili aj dve najkrajšie kresby v kategóriách vo veku 6 - 10 rokov a 11 - 15 rokov. Ich autorov odmení U. S. Steel Košice hodnotnými vecnými cenami.

Obálku a jednotlivé mesiace kalendára "obsadia" kresby týchto detí (mená uvádzame v abecednom poradí): Denis ČESLA (10 rokov), Mária DUROVÁ (9 rokov), Tomáš GREGA (10 rokov), Katarína GROFOVÁ (12 rokov), Juraj HALÁS (13 rokov), Viktor KOPČÍK (10 rokov), Patrik NÉMETH (6 rokov), Ľubomír SLOVINSKÝ (11 rokov), Adam SZITÁS (10 rokov), Tomáš ŠOLTÉS (15 rokov), Veronika ŠULCOVÁ (8 rokov), František THAN (11 rokov) a Tomáš VYROSTKO (15 rokov).

Kresba: Veronika Šulcová

Víťazstvo v obidvoch vekových kategóriách si v tomto roku odnášajú dievčatá. V kategórii 6 - 10 rokov bola najúspešnejšia Veronika ŠULCOVÁ, v kategórii 11 - 15 rokov Katarína GROFOVÁ.

Súťaž už po štvrtý raz organizoval útvar Riaditeľa pre bezpečnosť a hygienu práce U. S. Steel Košice. Pretože autor každej z vybraných kresieb bude mať v kalendári uverejnenú aj svoju fotografiu, organizátor prosí rodičov, prípadne starých rodičov týchto detí, aby sa kontaktovali s odborom bezpečnosť a hygiena práce - t. č. 3 8026, 3 2066, mobil 0904 500 323.



Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...