Vyhľadávanie:

Tretie kolo počas víkendu

Tretie kolo počas víkendu

Squashová liga železiarov pokračuje

Prvé kolo dlhodobej súťaže 3. ročníka sqaushovej ligy železiarov naplno rozohrali v squash centre Baldi v septembri 2010. Podobne ako v uplynulých dvoch ročníkoch, aj v tejto sezóne sa bude hrať na prelome rokov systémom jeseň - jar. Víťaz vzíde z desiatich kôl, to posledné bude na programe 21. mája 2011. V úvodných dvoch kolách, ktoré sa uskutočnili 25. septembra a 16. októbra, štartovalo 18 súťažiacich, z nich šesť žien.

V prvom kole bolo na prvých troch priečkach poradie: 1. Vladimír Jankovič so ziskom 20 bodov, 2. Michal Urban - 17 bodov, 3. Marián Petruš - 14 bodov. V druhom kole zvíťazil Peter Smutný, ktorý si na svoje konto pripísal 20 bodov, 2. Michal Urban - 17 bodov a 3. Vladimír Jankovič 14 bodov. Po dvoch kolách sú na prvých dvoch priečkach Michal Urban a Vladimír Jankovič, ktorí majú zhodne po 34 bodov, na treťom mieste je s 30 bodmi Peter Smutný.

Zo žien si zatiaľ najlepšie počína Lucia Petrovičová, ktorej patrí v celkovom poradí 11. miesto s ôsmimi bodmi. Pre zaujímavosť, víťazom prvých dvoch ročníkov squashovej ligy železiarov sa stal Peter Smutný. Otázkou teda zostáva, či sa mu podarí v treťom ročníku dosiahnuť hetrik. Ďalší, v poradí tretí turnaj novej sezóny sa bude konať v spomínanej herni už túto sobotu, 13. novembra, so začiatkom o 8.30 hodine.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...