Vyhľadávanie:

Triumf našich obchodníkov

Triumf našich obchodníkov

Víťazom turnaja Steel Hockey Cup sa stal tím Košice Stars

Naši obchodníci udržujú tradíciu organizovania hokejových zápolení so zákazníkmi z rôznych firiem zo Slovenska a Čiech od roku 2003. Vo štvrtok 22. 3. 2018 sa v Steel aréne konal 15. ročník hokejový turnaj troch mužstiev s názvom Steel Hockey Cup. Podujatie slávnostne otvoril viceprezident pre predaj a marketing Christian Korn, ktorý pred prvým zápasom vhodil medzi hokejky kapitánov tímov symbolické buly. Odohrali sa tri stretnutia systémom každý s každým 2 x 20 minút hrubého času.

V prvom zápase sa stretli naši obchodníci hrajúci pod názvom Košice Stars s vlaňajším víťazom turnaja Slovak Dragons. Tento úvodný duel sa skončil  8:1, po dva góly domácich strelili Miroslav Nagy a Scott Buckiso, po jednom góle pridali Róbert Bikár,  Július Lang, Juraj Bolf a Marián Varga. Čestný úspech drakov zaznamenal Roman Meršak.

Zákaznícke derby Slovak Dragons – Bohemian Lions skončilo výsledkom 2:6. Góly za Slovak Dragons strelili Dušan Barbořák a Michal Danko. Za hostí bol trikrát úspešný Radek Knotek, raz Martin Škadra, Martin Kuthan a Jiří Maléř.

V treťom zápase o celkové prvenstvo sa „pobili“ Bohemian Lions a Košice Stars, ktorý po napínavom priebehu skončil výsledkom 3:4, a tak cennú trofej vybojovali naši obchodníci. Góly strelili: Jiří Maléř, Martin Kuthan a Radek Piskač, resp. Roman Gburík, Miroslav Nagy, Marián Varga a Juraj Mondík.

Na ľade sa objavili aj bývalí aktívni hráči ako Martin Kuthan a Radek Piskač, ktorí nestratili svoje hokejové umenie, svojou hrou zatraktívnili turnaj a výrazne sa zapísali do streleckej listiny. Bývalý útočník Poldi Kladna Radek Knotek si zaspomínal na play-off v sezóne 1987/88. „Vyradili sme lídra České Budejovice a v ďalšom kole sme sa stretli práve s Košicami. Bývali sme v tom istom hoteli ako teraz. Hrali sme proti vynikajúcim hokejistom ako Igor Liba, Ján Vodila a Juraj Bakoš, ktorí napokon aj titul vyhrali.“

„Tento ročník považujem za najkvalitnejší za posledných desať rokov, bolo to vyrovnané a sme boli najbližšie k víťazstvu,“ povedal po zápasoch Tomáš Balko, kapitán mužstva Bohemian Lions.

Po slávnostnom prevzatí víťaznej trofeje z rúk Christiana Korna, sa kapitán víťazného tímu Scott Buckiso prihovoril účastníkom turnaja. „Chcem vyjadriť našu vďaku za účasť všetkým našim partnerom, je úžasné ako zápolíme na ľade o víťazstvo a potom sa stretneme ako priatelia a kolegovia,“ dodal na záver.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...