Vyhľadávanie:

Trofej obhájili Mačajovci

Trofej obhájili Mačajovci

Podobne ako vlani, aj v tomto roku, si na halovom futbalovom turnaji manažérov USSK, na ktorom štartovalo v hádzanárskej hale VŠA v Košiciach v sobotu päť mužstiev, najlepšie počínali futbalisti z tímu Hutnícka druhovýroba, ktorí pod vedením hrajúceho trénera Jána Mačaja zaslúžene zvíťazili a obhájili tak svoje vlaňajšie víťazstvo. Počas turnaja stratili hráči ZHD len jeden bod v súboji s mužstvom Valcovní po bezgólovej remíze.

Ostatné štyri celky mali na svojom konte aspoň jednu prehru a tak sa museli uspokojiť s umiestnením za nimi. Najdramatickejší priebeh mal posledný zápas medzi Vedením a Prvovýrobou, v ktorom sa rozhodovalo o tom, kto obsadí druhú priečku v turnaji. Už v úvodnej minúte sa do vedenia dostali hráči z Prvovýroby gólom Milana Janša, napokon sa tento súboj skončil remízou, keď v dramatickom závere v poslednej minúte vyrovnal Viliam Miščo. Touto remízou si hráči z Vedenia vybojovali druhú priečku a pomohli tak mužstvu z Valcovní, ktoré lepším skóre skončilo tretie. Na 4. mieste sa umiestnili hráči z Prvovýroby, ktorí v prípade víťazstva nad Vedením mohli byť druhí. Bez zisku bodu skončili na piatej priečke futbalisti z Údržby. Turnaj sa hral systémom každý s každým na 2 x 15 minút, spolu teda desať zápasov.

Výsledky: Valcovne - Prvovýroba 2:2, góly: Begáni a Smejkal, za hostí Jasaň a Devald, Údržba - Vedenie 1:3, góly: Dancák resp. Szabó 2 a Rusič, ZHD - Valcovne 0:0, Prvovýroba - Údržba 5:1, góly: Devald a Hupcej po 2, Bořík 1 - Dancák, Vedenie - ZHD 1:2, góly: Katunský - Deák a Fedor, Valcovne - Údržba 11:1, góly: Smejkal 4, Baláž 2, Vizauer, Fotta, Begányi, Srnka a Socha po 1 - Dancák, ZHD - Prvovýroba 1:0, gól Hreščák, Vedenie - Valcovne 5:0, góly: Frascarelli, Szabó, Katunský, Rusič a Srnka (vlastný), Údržba - ZHD 2:8, góly: Dancák a Kocan po 1, resp. Fedor a Hreščák po 2, Guliš, Majerník, Hajdúk a Deák po 1, Vedenie - Prvovýroba 1:1, góly: Miščo - Janšo.

Na záver organizátori vyhodnotili a odmenili nielen prvé tri kolektívy, ale aj najlepších hráčov. Najlepším brankárom sa stal Otto Wawrek zo ZHD, najlepším hráčom Rastislav Rusič z Vedenia a najlepším strelcom bol s 5 gólmi Stanislav Smejkal z tímu Valcovní. O cennú trofej víťazného mužstva Hutníckej druhovýroby sa zaslúžili brankár O. Wawrek a hráči Radoslav Fedor, Marcel Boldižár, Ján Mačaj, Jozef Hajdúk, Marek Deák, Igor Guliš, Peter Hreščák a Miloš Oravec.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...