Vyhľadávanie:

Modelári ukončili sezónu

Modelári ukončili sezónu

Koncom uplynulého roka vyvrcholila športová sezóna modelárov. Členovia Model klubu VSŽ štartovali najprv na 16. ročníku Memoriálu Jozefa Hudáka vo voľných modeloch v kategórii vetrone A3 v Prešove a skončili sa aj preteky zaradené do tohtoročného seriálu v kategórii rádiom ovládaných svahových vetroňov (F3F) o Pohár Karpát 2006. V Prešove si v silnej konkurencii najlepšie počínal člen Model klubu VSŽ Branislav Bohuš, ktorý so svojím modelom nielenže zvíťazil, ale nalietal celkom 298 sekúnd a do maximálneho výkonu mu chýbali iba dve sekundy. Aj putovný Pohár Karpát zostal vo vitríne Model klubu VSŽ, a to zásluhou Michala Galu. Ten vyhral v Prešove aj posledné preteky seriálu a zaslúžene získal túto cennú trofej.

V závere roka sa konal aj 29. ročník Ceny VSŽ v súťaží hádzadiel a vetroňov kategórie A3. Putovný pohár z tejto verejnej súťaže, ktorá sa konala na Sídlisku KVP v Košiciach za kláštorom, získal už tretí raz po sebe Milan Minárik z LMK Prešov. Ten mal na svojom konte spolu 653 bodov - 357 b. za víťazstvo v kategórii hádzadiel a 296 b. za prvenstvo v kategórii vetrone A3. Z modelárov usporiadajúceho Model klubu VSŽ skončili až traja súťažiaci na druhých priečkach: v kategórii hádzadiel zo žiakov Peter Bohuš, z juniorov Ján Palenčár a medzi seniormi Ladislav Virág. Na tretích miestach sa umiestnili takisto traja členovia spomínaného klubu - v seniorskej súťaži hádzadiel Branislav Bohuš a v kategórii vetrone A3 Peter Bohuš a Ladislav Virág.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...