Vyhľadávanie:

Trofej pre druhý tím vysokopeciarov

Trofej pre druhý tím vysokopeciarov

Futbal

Medzi zamestnancami DZ Vysokých pecí sa udomácnil futbal. V rámci majstrovstiev U. S. Steel Košice patria futbalisti z VP každoročne medzi železiarenskú špičku. V tomto roku skončili vo futbalovom šampionáte na 3. mieste a získali bronzové medaily.

Vysokopeciari si dobre počínali aj na nedávnom turnaji v malom futbale na letnej olympiáde, kde postúpili zo svojej skupiny do štvrťfinále. Aby objavili nových hráčov, ktorí budú reprezentovať svoj závod na majstrovstvách U. S. Steel Košice, zorganizovali na hádzanárskom ihrisku v Medzeve I. ročník turnaja v malom futbale o Pohár riaditeľa DZ Vysoké pece.

Do turnaja, ktorý výdatne podporila aj ZO OZ METALURG, sa prihlásilo 8 mužstiev, ktoré hrali v dvoch skupinách. Hralo sa 2 x 12 min., prvé dva celky postúpili do semifinále.

V A skupine boli výsledky: Aglomerácia II. - Údržba II. 3:3, Aglomerácia I. - VP II. 1:6, Aglomerácia II. - VP II. 4:2, Aglomerácia I. - Údržba II. 2:0, Aglomerácia II. - Aglomerácia I. 2:1 a VP II. - Údržba II. 1:1. Poradie: 1. Aglomerácia II. 7 b., 2. VP II. 4 b., 3. Aglomerácia I. 3 b., 4. Údržba II. 2 b.

B skupina: Vedenie - VP I. 1:1, Vulkmont - Údržba I. 3:0, Vedenie - Údržba I. 5:0, Vulkmont - VP I. 1:0, Vedenie - Vulkmont 1:2 a Údržba I. - VP I. 1:6. Poradie v B skupine: 1. Vulkmont 9 b., 2. VP I. 4 b., 3. Vedenie 4 b., 4. Údržba I. 0 b. Semifinále: Aglomerácia II. - VP I. 2:2, na pokutové kopy 6:7, Vulkmont - VP II. 1:1, na pokutové kopy 6:7.

V boji o 3. miesto hrala Aglomerácia II. nerozhodne s Vulkmontom 1:1, na pokutové kopy vyhrala Aglomerácia II. 6:5. Ani vo finále nebol v riadnom hracom čase známy víťaz. Zápas medzi VP I. a VP II. skončil nerozhodne 2:2, na pokutové kopy vyhrali futbalisti z VP II. 7:6. Zaslúžene získali cennú trofej, ktorú víťaznému tímu odovzdal riaditeľ DZ Peter Baran. O tento skvelý úspech mužstva VP II. sa pričinili: brankár Erik Machan a hráči Imrich Fonyi, Marek Hmilanský, Radoslav Brziak, Ondrej Knap, Jaroslav Bodnár, Július Forrai, Marek Andres, Ladislav Konterman a Peter Zlacký.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...