Vyhľadávanie:

Trofej získala Prievidza

Trofej získala Prievidza

Počas víkendu sa konal na ZŠ v Čermeli medzinárodný hokejový turnaj 7. ročníkov športových hokejových tried o Pohár prezidenta HC Košice. V tomto turnaji, ktorý sponzorsky výrazne podporila U. S. Steel Košice, štartovalo päť družstiev.

Z nich si najlepšie počínali siedmaci z Prievidze, ktorí počas turnaja nestratili ani bod a zaslúžene získali cennú trofej. Postupne zdolali HC Košice 5:3, Nitru 3:1, Nový Jičín 4:0 a Spišskú Novú Ves 7:3. Neskrývanú radosť mali z druhej priečky najmladší hokejisti z usporiadajúceho klubu HC Košice. Zverenci trénerov B. Brunclíka a J. Dragana začali výborne, keď najprv vyhrali nad Nitrou 5:2, potom však podľahli Prievidzi 3:5 a následne nečakane remizovali so Spišskou Novou Vsou 4:4.

O poradí na druhom až piatom mieste sa rozhodovalo až v poslednom stretnutí našich hokejových nádejí z HC proti Novému Jičínu. Siedmaci zaslúžene tento súboj vyhrali 5:3 a v konečnom poradí tak obsadili 2. miesto. Na ďalších miestach sa umiestnili: 3. Nitra, 4. Spišská Nová Ves, 5. Nový Jičín.

Na záver organizátori okrem poradia družstiev vyhodnotili i odmenili najlepších jednotlivcov. Najlepším brankárom sa stal Tomáš Bziňák z HC Košice, za najlepšieho obrancu vyhlásili Matúša Raisa z Nitry, najlepším útočníkom bol Marek Viedenský z Prievidze a titul najlepšieho strelca si so siedmimi gólmi vybojoval Filip Jánošík zo Spišskej Novej Vsi.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...