Vyhľadávanie:

Trofeje z Cottbusu

Trofeje z Cottbusu

V dňoch 17. - 19. júla 2015 sa v nemeckom Cottbuse konal XXVII. ročník medzinárodného turnaja v stolnom tenise o Cenu primátora. Turnaja sa zúčastnili výbery poloprofesionálnych tímov z piatich štátov, ktoré medzi sebou bojovali v súťaži družstiev i jednotlivcov. Vo výbere Košického kvinteta bol aj zamestnanec z našej firmy Július Bacsó, ktorý zaznamenal v silnej medzinárodnej konkurencii vynikajúci úspech. Okrem cenných pohárov sa domov vrátil so ziskom dvoch zlatých a jednej striebornej medaily.

"Už pred tromi rokmi som na tomto turnaji dosiahol úspech v súťaži družstiev, ktorú sme aj v tohtoročnom turnaji bez problémov vyhrali," rozhovoril sa J. Bacsó a dodal: "Teraz som k medailovej zbierke pridal ďalšie cenné kovy z dvojhry i zo štvorhry. Najmä víťazstvo vo dvojhre si veľmi cením, pretože ešte vo štvrťfinále som zdolal Thibaulta Jarrina z Francúzska 3:2 a potom aj v semifinále jedného z najväčších ašpirantom na prvenstvo, jeho krajana Félixa Coutadiera po tuhom boji tiež 3:2. Štvorhru sme hrali spolu s kolegom Mariánom Zárikom a vo finále sme po výsledku 1:3 podľahli spomínanej francúzskej dvojici Coutadier - Jarrin."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...