Vyhľadávanie:

TUBE CITY s certifikátom

TUBE CITY s certifikátom

Tube City
Certifikát z rúk Jozefa Dzurendu z TÜV Slovakia, člena skupiny TÜV SÜD, (prvý zľava), prevzali viceprezident Tube City Košice, s.r.o. pre obchod Európa M.P. Paske (v strede) a zmocnenec pre kvalitu a výrobný riaditeľ spoločnosti Martin Fedorov (vpravo).

Spoločnosť TUBE CITY Košice, s.r.o., ktorá zabezpečuje strategické suroviny pre Oceliareň U. S. Steel Košice, získala certifikát, osvedčujúci, že firma uplatnila a využíva pri svojej činnosti systém riadenia kvality, ktorý zodpovedá STN EN ISO 9001:2001. Doklad udelil certifikačný orgán TÜV Slovakia, člen skupiny TÜV SÜD.

Slávnostná udalosť odovzdávania certifikátu, ktorý platí najbližšie tri roky, sa uskutočnila vo štvrtok 14. júla 2005. Osvedčujúci dokument prevzali z rúk vedúceho certifikačného orgánu TÜV Slovakia Dzurendu viceprezident Tube City Košice, s.r.o. pre obchod Európa M. P. Paske a zmocnenec pre kvalitu a výrobný riaditeľ spoločnosti Martin Fedorov. "Získanie certifikátu," uviedol výrobný riaditeľ, "je pre nás záväzkom ešte viac sa zlepšovať pri vykonávaní všetkých činností, ktoré v súvislosti so zabezpečovaním šrotu pre nášho zákazníka U. S. Steel Košice realizujeme."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...