Vyhľadávanie:

Turisti do Malej Fatry

Turisti do Malej Fatry

Klub turistov Víkend Košice organizuje v dňoch 22. - 24. júna 2012 pešiu turistiku v Národnom parku Malá Fatra. Účastníci budú môcť vystúpiť v sobotu 23. júna z osady Štefanová cez tiesňavy Nové diery a Tesná rizňa na Malý a Veľký Rozsutec. Ide o ťažkú a náročnú túru s veľkým prevýšením až 1 183 metrov a dĺžkou 15 kilometrov. Trasu je možné si skrátiť výstupom iba na jeden z Rozsutcov, alebo absolvovaním prechodu iba cez tiesňavy. V nedeľu 24. júna absolvujú účastníci tohto turistického podujatia nenáročnú túru tiesňavami Dolné a Nové diery s prevýšením 220 metrov a dĺžkou trasy 7 km. Cena zájazdu je 26 eur na osobu a zahŕňa ubytovanie (dve noci) na turistickej chate v Štefanovej v dvoj a trojlôžkových izbách s príslušenstvom. Chata je vybavená reštauráciou a spoločenskou miestnosťou s televízorom a WIFI internetom. Na chate je možnosť stravovania sa formou polpenzie (raňajky a silná večera) za 9 eur.

Odchod účastníkov z Košíc do Štefanovej je v piatok 22. júna rýchlikom R 606 o 10.07 hod., s príchodom a ubytovaním na chate pred pätnástou hodinou. Zraz účastníkov, ktorí využijú túto formu dopravy, je na železničnej stanici o 9.40 hod. Je však možnosť dopraviť sa do Štefanovej aj individuálne, preto je potrebné organizátorovi nahlásiť čas príchodu na chatu. Návrat zo Štefanovej do Košíc je v nedeľu 24. júna s odchodom o 14.49 hod. (príchod do Košíc o 19.53 hod.), alebo o 16.51 hod. (s príchodom o 21.53 hod.). Záujemcovia z radov zamestnancov USSK sa môžu prihlásiť u J. Geschwandtnera, číslo mobilu 0903 636 589, ktorý poskytne bližšie informácie.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...