Vyhľadávanie:

Turnaje v bowlingu

Turnaje v bowlingu

Koncom novembra a začiatkom decembra zorganizovali odborári zo ZO OZ KOVO Centrálna údržba a z dcérskej spoločnosti OBAL-SERVIS a. s. Košice turnaje v bowlingu.

  • Údržbári pozvali členov odborovej organizácie na dvojdráhu v Jumbo centre, kde štartovalo 48 súťažiacich, ktorí bojovali o cenné trofeje v kategóriách jednotlivcov i štvorčlenných družstiev. Z mužov si najlepšie počínal skúsený kolkár Pavel Babej z prevádzky opravy oceliarne. Ten si skvelými hodmi a presnými zásahmi vybojoval prvé miesto a získal cenu pre najlepšieho súťažiaceho v kategórii jednotlivcov. Zo žien cenný úspech dosiahla Dana Pašková z prevádzky obrobne. V súťaži družstiev bolo najúspešnejšie kvarteto z prevádzky opravy oceliarne v zložení Peter Petráš, Pavel Babej, Jozef Mlynarič a Dušan Šipka, ktoré podobne ako vlani si udržalo svoju neporaziteľnosť a zaslúžene získalo víťazný pohár.

  • Odborári z OBAL-SERVISU sa zúčastnili turnaja na štvordráhe bowling Pubu na Triede KVP. Okrem toho, že sa o pekné ceny súťažilo v kategóriách jednotlivcov i štvorčlenných družstiev, bojovalo sa tiež o cenu útechy a sily si zmerali aj pozvaní hostia. Zaujímavosťou bolo, že v súťaži jednotlivcov štartovali aj dve ženy, ktoré na veľké prekvapenie zvalcovali súťažiacich mužov a zaslúžene obsadili prvé dve priečky. Zvíťazila Zuzana Brindová z obchodného úseku, na 2. mieste skončila Monika Jeníková, ktorá prijala pozvanie do súťaže i napriek materským povinnostiam. Na 3. mieste sa umiestnil Marek Marcin z prevádzky Studená valcovňa. V súťaži družstiev si najlepšie počínala štvorica z kombinovaného tímu v zložení: Marcel Mravec, Marián Vavlič, Ivan Porvažník a Michal Rusnák. Cenu útechy si vybojoval Marián Gabányi z prevádzky Radiátory a rúry. V súťaži pozvaných hostí víťazný Michal Tabák konečne zdolal tradičného víťaza Jozefa Greška, ktorého odsunul na druhú priečku. Tretie miesto obsadil Ivan Dávid.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...