Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice na veľtrhu EuroBLECH 2006

U. S. Steel Košice na veľtrhu EuroBLECH 2006

V dňoch 24. - 28. októbra 2006 sa v nemeckom Hannoveri uskutočnil veľtrh EuroBLECH 2006. Medzinárodný veľtrh pre plechy, dodávateľov strojov a systémov na spracovanie plechu sa teší veľkej obľube a je svetovou jednotkou v tomto priemyselnom odvetví. Tohto roku sa na ňom zúčastnilo vyše 1400 vystavovateľov zo 40 krajín sveta a zvedavých bolo takmer 65 tisíc návštevníkov.

Veľtrh bol rozdelený do 15 technologických sektorov. Dizajnéri, konštruktéri, nákupcovia, veľkí distribútori, manažéri kvality a odborníci v oblasti výroby mohli priamo vidieť najnovšie technológie a oboznámiť sa s novými metódami na dlhodobé podnikanie v globálnej konkurencii. Dosahovanie najvyššej kvality produkcie súčasne s kontrolou nákladov boli hlavnou prioritou veľtrhu. Po prvý raz v tomto roku sa súbežne uskutočnila aj konferencia BLECHbusiness. Bola určená všetkým, ktorí sa, popri účasti na veľtrhu, chceli dozvedieť viac o situácii na globálnych trhoch, konkurencii a tvorbe konkurenčných stratégií, nových technológiách a trendoch v tomto rozvíjajúcom sa odvetví.

"Naša účasť na veľtrhu," uviedol riaditeľ U. S. Steel Košice - Germany Dušan Dzurovčin, "splnila očakávania a potvrdila rastúci záujem o materiál z produkcie U. S. Steel na nemeckom teritóriu. Absolvovali sme množstvo bilaterálnych rokovaní s našimi súčasnými a taktiež potenciálnymi novými zákazníkmi a informovali sme sa o možnostiach vzájomnej spolupráce v roku 2007. Zaznamenali sme zvýšený záujem, okrem tradičných produktov, aj o výrobky novej pozinkovacej linky. Nemeckí zákazníci naďalej kladú dôraz na kvalitu, presnosť a spoľahlivosť dodávok. V tomto smere sme pre nich osvedčeným dlhodobým partnerom. Tento trend chceme naďalej presadzovať aj v budúcnosti."

Účasť na veľtrhu pozitívne hodnotil aj Marcel Palai, generálny manažér pre západoeurópsky región. "Nemecký trh je pre nás veľmi dôležitý pre jeho absorpčnú schopnosť a vzornú platobnú disciplínu. Dokážeme tu umiestniť výrobky zo vzrastajúcej výroby v Srbsku, čo je pre nás veľkým pozitívom. Po futbalových majstrovstvách sveta sa v Nemecku začal silný hospodársky rozmach, ktorý naďalej pretrváva. Krajina naň čakala niekoľko rokov. Tohto roku na nemeckom trhu zaznamenáme rekordný predaj materiálov z košickej a srbskej produkcie. Medziročný nárast predaja je takmer 30 percent."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...