Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice na výstavách a veľtrhoch v roku 2008

U. S. Steel Košice na výstavách a veľtrhoch v roku 2008

U. S. Steel Košice sa v tomto roku predstaví samostatne na 13 veľtrhoch a výstavách. Na ďalších dvoch podujatiach bude vystavovať spoločne s U. S. Steel Serbia. Šesť akcií obohatia špeciálne prezentácie a stretnutia so zákazníkmi za účasti top manažérov firmy. Najčastejšie vystavovanou komoditou budú radiátory, po nich rúry, ploché valcované výrobky, vedľajší produkt pri výrobe železa - vysokopecná troska a výrobky z nej, ocele pre elektrotechnický priemysel i obalový priemysel.

Ako prvé sa na prelome marca a apríla predstavia rúry z produkcie divízneho závodu Hutnícka druhovýroba na veľtrhu TUBE v nemeckom Düsseldorfe. Výstavami a veľtrhmi budú obchodníci žiť najmä v apríli, v ktorom sa uskutočnia štyri podujatia. Na Racioenergii v Bratislave sa návštevníci budú môcť stretnúť s radiátormi KORAD, v Budapešti na Construme a v Banskej Bystrici na výstave FOR-ARCH s produktmi z vysokopecnej trosky a v závere mesiaca v Essene v Nemecku na veľtrhu METPACK predstavia Košičania svoju produkciu orientovanú na obalový materiál. Máj otvorí veľtrh SAJAM TECHNIKE v Belehrade v Srbsku. U. S. Steel Košice bude vystavovať ploché valcované výrobky, rúry a radiátory. V rovnakom čase sa budú môcť hostia veľtrhu AQUA-THERM v Kyjeve bližšie oboznámiť s radiátormi z Hutníckej druhovýroby a v druhej polovici mesiaca nebudú železiari s produkciou plochých valcovaných výrobkov, rúrami a radiátormi chýbať ani na medzinárodnom strojárskom veľtrhu v Nitre. Prvý polrok uzavrie v Berlíne veľtrh CWIEME. Pripravené sú plechy pre elektrotechnický priemysel.

Po letnej pauze čakajú spoločnosť štyri samostatné prezentácie, tri z nich sa budú konať v septembri. V Petrohrade na podujatí BALTICBUIL uvidia radiátory KORAD. Už po päťdesiaty raz otvorí v tomto roku svoje brány Medzinárodný strojársky veľtrh v Brne. Je isté, že vystavovatelia budú na tento fakt pamätať a budú chcieť veľtrh obohatiť zaujímavými prezentáciami. Košickí oceliari vlani zaujali expozíciou, v ktorej dominovala nová pozinkovacia linka. Hutníctvo a automobilový priemysel budú hrať prím aj v tohtoročnom obsahovom zameraní expozície. Tretiu príležitosť na prezentáciu v septembri bude mať troska a výrobky z nej na výstave FOR-ARCH v Prahe. Spolu so srbskými kolegami sa Košičania predstavia plochými valcovanými výrobkami v októbri na dvoch podujatiach - na výstave ZEPS v Zenici v Bosne a Hercegovine a v Skopje v Macedónsku na výstave TEHNOMA. Bohatý veľtržný a výstavný rok ukončí v novembri veľtrh AQUA-THERM v Prahe, kde pocestujú radiátory KORAD.

Špeciálne prezentácie pre zákazníkov absolvuje top manažment U. S. Steel Košice v Poznani na veľtrhu METALFORUM, v Záhrebe na veľtrhu JZV a v Hannoveri na veľtrhu EuroBLECH. Ďalšie stretnutia sa uskutočnia aj na veľtrhu TUBE v Düsseldorfe, na MSV v Nitre a na veľtrhu TEHNOMA v Skopje.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...