Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice v Záhrebe

U. S. Steel Košice v Záhrebe

U. S. Steel Košice sa v polovici septembra prezentovala na 81. ročníku medzinárodného jesenného veľtrhu v chorvátskom Záhrebe. Ako Oceľ východu informovala Soňa Drončková, manažérka oddelenia Obchodnej propagácie, výstavy sa zúčastnili vystavovatelia zo štyridsiatich šiestich krajín.

"V našej expozícii sme vystavovali vzorky plochých valcovaných výrobkov, rúr, radiátorov. Informácie návštevníkov nášho stánku poskytovali okrem manažérov z úseku generálneho manažéra pre marketing a strategické plánovanie aj manažéri a obchodníci z úseku generálneho manažéra pre predaj výrobkov na technické využitie. Tento rok sa k nim pripojili aj obchodníci a marketingoví pracovníci z U. S. Steel Serbia d.o.o. a dcérskej spoločnosti Refrako s.r.o. Veľtrh splnil naše očakávania a poskytol nám množstvo informácií a nových kontaktov v oblasti plochých valcovaných výrobkov i žiaruvzdorných materiálov."

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...