Vyhľadávanie:

U. S. Steel Košice vyhlásila pre školákovenvironmentálnu súťaž

U. S. Steel Košice vyhlásila pre školákovenvironmentálnu súťaž

Podporiť v deťoch kladný vzťah k životnému prostrediu a k potrebe jeho ochrany je hlavným cieľom environmentálnej súťaže, ktorú pod názvom Kde a ako budeme bývať vyhlásila spoločnosť U. S. Steel Košice pre žiakov základných škôl v Košiciach a okolí.

Do 31. marca tohto roku majú školáci čas na podanie projektu, ktorý by mal byť zameraný na oblasť ochrany ovzdušia, vôd, prírody, triedenie a zber odpadov. Podmienkou pre zaradenie projektov do súťaže je ich realizovateľnosť. Z každej školy sa môže do nej zapojiť jeden kolektív žiakov, pričom ich počet v skupine nie je obmedzený. O víťazoch rozhodne porota, ktorá bude zložená zo zástupcov spoločnosti U. S. Steel Košice a odborov školstva v meste i kraji. Hlavnými kritériami sú užitočnosť projektu a jeho možný vplyv na životné prostredie, finančná náročnosť a originalita. Najlepšie projekty budú finančne ohodnotené, víťaz môže získať až 50 tisíc korún.

Výsledky súťaže budú známe do 30. apríla 2004. Ceny budú víťazom odovzdané počas osláv Dňa mesta Košice.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...