Vyhľadávanie:

Účastníci workshopu Vodíkové údolie v KSK na návšteve v U. S. Steel Košice

Účastníci workshopu Vodíkové údolie v KSK na návšteve v U. S. Steel Košice

Košický samosprávny kraj v spolupráci s Národnou vodíkovou asociáciou Slovenska (NVAS) - Klaster a Clean Hydrogen Partnership dnes (štvrtok 23.2.2023) organizuje workshop Vodíkové údolie v Košickom samosprávnom kraji.

Hybridné podujatie je určené pre pozvaných účastníkov z radov firiem, investorov, univerzít a členov NVAS, ktorí sa chcú podieľať na vytváraní Vodíkového údolia v Košickom samosprávnom kraji.

 

V súvislosti s dnešným konaním workshopu nás včera navštívila skupina jeho účastníkov, Ján Weiterschütz, predseda výkonného výboru NVAS, Lukáš Zendulka, člen výkonného výboru NVAS a zástupca Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry (SIEA), Vladimír OlejRastislav Zeleňák zo spoločnosti Eustream, Bart Biebuyck z Clean Hydrogen JU, Oleksander Riepkin z Ukrainian Hydrogen Council a Patrick Cnubben z New Coalition.

Hostí sprevádzal Marcel Novosad, viceprezident pre výrobu, Jaroslav Čurilla, procesný inžinier, Ivan Čurilla, majster výroby ochrannej atmosféry a ZSP a František Gregor z Vonkajších vzťahov.

 

Pre tých, ktorí by sa chceli zúčastniť na workshope online je tu vysielanie naživo na  Youtube kanali.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...