Vyhľadávanie:

Údržbárom roka 2017 Marián Hanečák

Údržbárom roka 2017 Marián Hanečák

Národné fórum údržby 2018

Poprední manažéri a špecialisti z oblasti údržby, zástupcovia významných spoločností z priemyslu a širokého spektra odvetví hospodárstva zo Slovenska i zahraničia, ako aj odborníci z akademickej obce sa stretli 29. a 30. mája tohto roku vo Vysokých Tatrách na už osemnástom  ročníku medzinárodnej konferencie Národné fórum údržby 2018. Medzi účastníkmi podujatia nechýbali, ako zvyčajne, ani manažéri U. S. Steel Košice, tentoraz Peter Gazsi, Marko Rentka,  Henrich Klajber, Ján Grešák, Rastislav Milan, Marek Jenčo a Tibor Kovács, ktorí ako prví zagratulovali Mariánovi Hanečákovi, vedúcemu prevádzky Údržba Zušľachťovní a obalovej vetvy k získaniu titulu Údržbár roka 2017.

Ocenenie Mariánovi Hanečákovi udelila Slovenská spoločnosť údržby za jeho významný prínos k rozvoju údržby v divíznom závode, implementáciu progresívnych metód starostlivosti o technické zariadenia a technologických postupov opráv hutných agregátov. „Marián je autorom viacerých Carnegie projektov zlepšovania procesov a šetrenia nákladov. Vedie efektívne tímy praktickej údržby pre dennú a plánovanú údržbu výrobných zariadení, vrátane malých modernizačných akcií, ktoré veľkou mierou prispievajú k zlepšovaniu ich bezpečnosti a dostupnosti, kvality výroby a efektívnemu využitiu nákladov na údržbu,“ konkretizoval riaditeľ pre riadenie spoľahlivosti zariadení Marko Rentka.

Vyše dvesto domácich i zahraničných účastníkov  diskutovalo v štyroch tematických okruhoch o príkladoch najlepšej praxe v údržbe, riadení a informačných technológiách v údržbe, progresívnych technológiách, technickej diagnostike i vzdelávaní v údržbe. Konferenciu uzavrela pre účastníkov bezplatná sprievodná akcia – seminár Bezpečnosť a kvalita v riadení údržby.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...