Vyhľadávanie:

Uplynulý týždeň v znamení športových hier

Uplynulý týždeň v znamení športových hier

Od štvrtka do nedele uplynulého týždňa vládlo na trinástich športoviskách v Košiciach  napätie, zdravá rivalita i dobrá nálada. V dňoch 7. až 10. septembra 2017 sa totiž konal už 27. ročník Letných športových hier zamestnancov U. S. Steel Košice. Všetko sa to začalo už v utorok 5. septembra pred hlavnou administratívnou budovou vo Vstupnom areáli USSK. O deviatej hodine predpoludním sa za prítomnosti členov vedenia spoločnosti, organizátorov a zástupcov športovcov uskutočnil slávnostný ceremoniál otvorenia tohtoročného podujatia. Najprv skupina vlajkonosičov vztýčila na stožiar vlajku našich firemných športových hier, potom sa konalo slávnostné zapálenie hutníckeho ohňa, ktorý spolu s prezidentom spoločnosti Scottom Buckisom zapálil jeden z najaktívnejších športovcov, bývalý majster USSK v stolnom tenise a účastník svetových medzinárodných stolnotenisových turnajov seniorov Štefan Novák. Sľub pretekárov predniesla účastníčka bedmintonového turnaja a vlaňajšia majsterka USSK v tomto športe Jana Petrášová.

Športové hry potom slávnostne otvoril prezident USSK Scott Buckiso, ktorý povedal: „Je to tretí raz čo som bol poctený symbolickým zapaľovaním olympijského ohňa. Keď som ráno prišiel do práce bolo veľmi chladno a tak som bol v pomykove, či to budú letné, alebo nebodaj už zimné hry. Teší ma, že tie naše už majú 27-ročnú históriu, čo znamená, že je to najstaršie športové podnikové podujatie na Slovensku. Verím, že tých vyše 800 zaregistrovaných účastníkov z našej firmy bude súťažiť tak intenzívne, ako intenzívne pracuje. Musím podčiarknuť, že aj počas súťaženia je bezpečnosť na prvom mieste, je to naša najvyššia priorita a tak ako tvrdo pracujete, aj tvrdo športujte v rámci pravidiel fair-play a užite si pritom veľa zábavy.“

Po tomto slávnostnom otvorení sa už vo štvrtok 7. septembra 2017 rozbehli súťaže v troch športových odvetviach, a to v bowlingu, bedmintone a v tenise. V piatok 8. 9. sa k nim pridali turnaje vo volejbale, stolnom tenise a v malom futbale a v sobotu 9. 9. odštartovali súťaže v šachu, nohejbale, softbale, cyklistike, v behu na 10 km a na kolieskových korčuliach. V nedeľu 10. 9. sa športové hry ukončili v Malej Ide turnajom v golfe.

Fotoreportáž z jednotlivých športových zápolení, ako aj výsledkový servis prinesieme o týždeň v stredu 20. septembra 2017 v mimoriadnom štvorstránkovom vydaní Ocele východu.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...