Vyhľadávanie:

Uskutočnil sa siedmy ročník Dní dobrovoľníkov

Uskutočnil sa siedmy ročník Dní dobrovoľníkov

U. S. Steel pre Košice 2013

V piatok 17. mája a v sobotu 18. mája 2013 sa uskutočnil v poradí už siedmy ročník Dni dobrovoľníkov U. S. Steel pre Košice 2013. Do podujatia, ktoré pripravil tím z útvaru Riaditeľa pre vonkajšie vzťahy a ktoré odštartovala už tradičná Hutnícka kvapka krvi, sa zapojilo viac než päťsto zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností, zástupcov partnerských inštitúcií, ako aj štipendistov košickej oceliarne.

Kus dobrej roboty urobili v Autistickom centre Rubikon v Myslave, Únii vzájomnej pomoci ľudí a psov pri Haniske, Štátnej filharmónii Košice, botanickej a zoologickej záhrade, v Trstenom pri Hornáde i v Únii pre nevidiacich a slabozrakých Slovenska. Viac prinášame v reportážach, ktoré si môžete prečítať v tomto vydaní Ocele východu na stranách 9 až 16.

Všetci účastníci dobrovoľníckych aktivít z radov zamestnancov U. S. Steel Košice a jej dcérskych spoločností boli zaradení do žrebovania o rodinný víkendový pobyt, ktorý sa uskutoční od 22. do 23. júna 2013 v rekreačnom stredisku v Medzeve. Na chvíle strávené so svojimi blízkymi v peknom prostredí sa môžu tešiť Michal Tančák z Realizácie stavieb, Lenka Hricková z Požiarnej ochrany a bezpečnosti závodov a Peter Tulenko z Projektového globálneho manažmentu a administrácie. Gratulujeme.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...