Vyhľadávanie:

Železiari spoločne prežili fantastický deň

Železiari spoločne prežili fantastický deň

Druhý ročník firemného podujatia Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day dopadol nad očakávanie

Zážitok, na aký sa nezabúda. Taký bol druhý ročník firemného podujatia Kde pracuje môj otec, moja mama? Family Safety Day, ktorý sa uskutočnil v sobotu 1. júna. Viac ako päťtisíc zamestnancov U. S. Steel Košice spolu so svojimi rodinami prežili v areáli oceliarskej spoločnosti fantastický deň. Slnečné počasie, atraktívny program pre veľkých i malých, možnosť prezrieť si prevádzky podniku, výborná organizácia, čo viac si mohli všetci želať.

Dopoludňajší i popoludňajší program, na ktorom sa zúčastnil aj Senior Vice President - Europe & Global Operations Services United States Steel Corporation George F. Babcoke, slávnostne otvoril prezident U. S. Steel Košice David J. Rintoul. Hlavnou myšlienkou akcie, pripomenul, je predovšetkým ukázať všetkým návštevníkom, akú pozornosť firma venuje bezpečnosti zamestnancov a čo všetko pre to robí. Podporu podujatiu, ktoré sa aj tohto roku tešilo veľkému záujmu, vyjadril aj predseda Rady odborov OZ KOVO U. S. Steel Košice Mikuláš Hintoš. Generálny manažér pre bezpečnosť a hygienu a REACH U. S. Steel Košice Daniel M. Killeen zdôraznil myšlienku bezpečnosti ako pevnej súčasti života nielen dospelých, ale aj detí, pričom nezabudol tiež pripomenúť, že 1. jún patrí Medzinárodnému dňu detí, ktorého myšlienka sa zrodila pred 88 rokmi s cieľom poukázať na problémy detí vo svete.

Poučná i zábavná. Taká bola víkendová sobota železiarov a ich najbližších. Okrem prehliadky pozinkovacej linky č. 3 či autobusovej prehliadky podniku si mohli pozrieť výstavku výrobkov firmy, dozvedieť sa, čo všetko robí firma na ochranu zdravia zamestnancov či životného prostredia. Nechýbali ukážky práce hasičov, kynológov, predviedli sa aj policajti a záchranári. Veľkému záujmu sa tešil stánok Steel Parku. Na svoje si prišli najmä deti, ktoré mali k dispozícii množstvo atrakcií. Zaujali najmä novinky - detský vláčik, mini zoo, aguazorbing a lezecká stena. Nechýbal pestrý kultúrny program a bohaté pohostenie.

Na príprave a realizácii podujatia sa podieľali desiatky železiarov a dobrovoľníkov, za čo si všetci zaslúžia veľké poďakovanie. To najlepšie vysvedčenie im však vystavili návštevníci. Ako si môžete prečítať v dnešnej Oceli východu, slov chvály bolo veľa.

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...