Vyhľadávanie:

Úspešní v súťaži ZENIT

Úspešní v súťaži ZENIT

V Strednej odbornej škole Košice-Šaca sa  29. novembra 2017 uskutočnil devätnásty ročník  krajského kola súťaže ZENIT v strojárstve, do ktorej sa zapojilo dvadsaťpäť stredoškolákov. Kategória A bola určená pre žiakov stredných priemyselných škôl, kategória B1 pre žiakov SOŠ strojných povolaní, kategória B2 pre žiakov SOŠ ručných povolaní a kategória C pre žiakov SOŠ programovanie CNC strojov

Úlohou súťažiacich  bolo v teoretickej časti vypracovať úlohy z odborných predmetov a v praktickej časti vyrobiť technológiou ručného a strojného obrábania výrobky podľa výkresovej dokumentácie.

Vynikajúce výsledky dosiahli žiaci SOŠ Košice-Šaca, ktorí zvíťazili v troch kategóriách. V kategórii  B1 Michal Hodermarský, v kategórii B2 Lukáš Merecický a v kategórii C Tomáš Ilona.  V kategórii A žiakov stredných priemyselných škôl obsadil 1. miesto Filip Matiščík z Technickej akadémie v Spišskej Novej Vsi.

Víťazom blahoželáme a držíme palce, aby  boli úspešní a dobre reprezentovali našu školu a Košický samosprávny kraj v celoštátnom kole ZENIT v strojárstve v Dolnom Kubíne. 

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Zásady ochrany osobných údajov

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...