Vyhľadávanie:

Uvidíme ich na javisku FSD

Uvidíme ich na javisku FSD

Deti majú veľmi radi kúzelníka Wolfa, ktorý na podujatiach účinkuje aj s programom Srandabanda. Sranda Banda show je komediálna rodinná  show, v ktorej sa miešajú krásne bábky, výborná bruchovravecká technika a trefný humor. Veselá skupina zvierat vás istotne ohúri svojimi gagmi, kúzlami a komickými situáciami.

Tento program sa začne o 10:00.

Poznáte Ščambu? Viete, že v nej hrajú a spievajú aj bývalí železiari?  Táto zábavno-humorná-ľudová skupina  z neďalekej Trstenej pri Hornáde vznikla pred 22 rokmi. A ide jej to veľmi dobre. Spolupráca s dievčenskou speváckou skupinou Čerešenky, ktorá je už súčasťou kapely, je  mimoriadne úspešná. Ich spoločný hit Dedina má na YouTube neuveriteľných 22 miliónov pozretí. Na javisku FSD ich uvidíte o 11:00.

Takmer na pravé poludnie sa začne bubnová show. Keďže sa bubeníci spod Tatier usilujú o to, aby bubnová show bola veľmi úderná, energická a rozbúchala srdce každého diváka, tak sa rozhodli pre portugalské slovo BATIDA, ktoré v slovenčine znamená ÚDER alebo TLKOT. V roku 2019 vydali prvé CD s názvom ALEGRIA DA VIDA čo v preklade znamená RADOSŤ ZO ŽIVOTA.

Popoludní o 15:00 sa môžete tešiť na Zuzanu Smatanovú. Kto by nepoznal hity tejto populárnej  slovenskej pop rockovej speváčky? Vedeli ste o nej, že svoje piesne si sama aj skladá, že hrá na klavír, akustickú gitaru, priečnu flautu, ústnu harmoniku, či dokonca bicie? Práve držiteľka šiestich Zlatých slávikov a mnohých ďalších ocenení, ktorá je mimochodom aj veľmi talentovanou ilustrátorkou kníh pre deti, si vás so svojimi  melódiami iste podmaní. 

Po skončení vystúpenie tejto obľúbenej speváčky sa môžete tešiť na rôzne ceny. Zuzana odovzdá podpíše 5 knižiek, ktoré ilustrovala. Budete ich môcť získať, keď sa zapojíte do súťaže, ktorú uverejníme na X App v pondelok.

Potom prídu na rad hokejisti HC Košice, ktorí okrem iného „vystrelia“ pár tričiek medzi divákov.

V ďalšej časti vyžrebuje riaditeľ pre Vonkajšie vzťahy Ján Bača priamo na javisku 6 používateľov X App Košice, ktorí získajú tablet. Žrebovanie je pri príležitosti dosiahnutia 6 000 používateľov X App Košice.

Javiskový program

9.05

Folklórny súbor Želiezko

9.35

Haniščane

10.00

Kúzelník Wolf a Srandabanda

10.50

Ščamba

11.40

Bubnová show  BATIDA                

11.55

príhovory vedenia

12.00

Ukážka zlaňovania - POLÍCIA SR

12.20

Mona Lisa Smile 

13.05

Nespútané gitary 

13.20

Stolen heart

14.10

Duo Farsa 

15.00

Zuzana Smatanová - speváčka s kapelou

15.50

Podpisovanie a odovzdávanie kník

16.00

Zástupcovia HC Košice - vystreľovanie tričiek

16.10

Akrobatická gymnastika 

16.25

Odovzdávanie tabletov

16.55

Koniec

Ďalšie články

Spoločné vyhlásenie

Po stretnutí zástupcov vlády SR a vedúci predstaviteľov spoločnosti Nippon Steel Corporation / U. S. Steel Košice 9.2. 2024.

Používame cookies, aby sme návštevníkom poskytli čo najväčšie pohodlie pri používaní tejto stránky. Viac info...